Új jelszó kérése

Gyógyáruház ügyfélszolgálat


Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 20.000Ft felett !!


Akció időtartamAkció időtartama:2019.01.01.-01.31-ig, vagy az akciós  készlet erejéig tart.

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

06-21-201-0015

Hétfőtől-csütörtökig : 08.15-16.15h-ig

Pénteken: 8.15-15.15h-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekAlkoholszonda HAN CA2000 (digitális)

Alkoholszonda HAN CA2000
Ingyenes kiszállítás 
:
Alkoholszonda HAN CA2000 (digitális)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • HAN CA2000 Digitális alkoholdetektor - professzionális alkoholszonda

  A CA2000 digitális alkoholdetektor a piacon található egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb alkoholszint mérő készülék. Az alkoholszonda szenzora kalibrálható és cserélhető. A fertőtleníthető tartozék szájcsutorákkal és a rendelhető eldobható szájcsutorákkal rendkívül gazdaságosan üzemeltethető.
  MAGASFOKÚ MEGBÍZHATÓSÁG ÉS PONTOSSÁG, SZENZORA KALIBRÁLHATÓ, CSERÉLHETŐ RENDKÍVÜL GAZDASÁGOS
  TECHNIKAI ADATOK:
  - Digitális kijelző: 3 számjegyes kijelzés
  - Riasztás, határérték túllépéskor
  - Széles mérési tartomány: 0.00 ~ 4.00 mg/ml (0.40% BAC)
  - Nagyfokú pontosság: +/- 0.01% 1.00 mg/ml értéknél
  - Rövid mérési idő: 3 másodperc
  - Sorozatmérésekre alkalmas: szenzor visszaállási idő 30 másodperc
  - Kalibrálható, a szenzor cserélhető
  Tartozékok:
  5 szájcsutora, 9V elem, autós szivargyújtó-töltő, tartótok
  Rendkívül gazdaságos használat!
  Energiatakarékos használat: min. 300 mérés egy elemmel
  Élettartam:kb. 2000 ~ 3000 mérés. A készülék kalibrálása normál használat (700-800 alkalom) mellett félévente javasolt. Azonban pl. a rendszeres napi 50 használatnál már javasolt a kalibrálás elvégeztetése 3 havonta. Az érzékelő szenzor cseréjét kb. 3.000 használat után javasolt elvégeztetni.
  A szenzor élettartama azonban nagymértékben függ a használati előírások betartásától (füst, nyál, folyadék befújásának mellőzése), melynek megszegése akár a szenzor idő előtti telítődését, élettartamának lerövidülését eredményezheti!
  Az alkoholfogyasztás mértékének nincs biztonságos szintje a nulla szintet meghaladó vezetéshez, vagy gépek működtetéséhez. A gyártó, az importőr, és a forgalmazó nem vállal felelősséget a termék használatából, a termék által közölt információkból, illetve az ezen alapuló következtetésekből eredő bármilyen jellegű következményért. A készüléket nem lehet olyan eszközként használni, amely által kiadott mérési eredmények alapján a használó eldönti, hogy a méréssel érintett személy felelősséggel használhat járművet, vagy egyéb gépeket, mind a mérési eredményért, mind az abból levont következtetésért a gyártó, az importőr és a forgalmazó a felelősségét teljes körűen kizárja.
  Jótállási idő : 1 év
  Az alkoholszonda szenzor élettartama nagymértékben függ a használati előírások betartásától (füst, nyál, folyadék befújásának mellőzése), melynek megszegése akár a szenzor idő előtti telítődését, élettartamának lerövidülését eredményezheti!


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  CA2000
  Márka
  CA2000
  Típus
  ALKOHOLSZONDA
  Cikkszám
  00307