Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekBB-Runner pulzusmérő karóra + GPS

BB-Runner pulzusmérő
 • BB-Runner pulzusmérő
 • BB-Runner pulzusmérő
bruttó Ár: 63 701 Ft

Pulzusmérő óra + gps


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • BB-Runner pulzusmérő óra + GPS

   


  Testedzéshez kifejlesztett pulzusmérő óra. Beépített GPS egysége rögzíti az edzés útvonalát, a megtett távolságot, sebességet, továbbá a mellkasi pulzusérzékelő segítségével tárolja az edzés alatti pulzust és más adatokat.
  Ajánlott Hobby és professzionális sportolók edzéseihez, illetve szívbetegek számára rehabilitációhoz. Elsősorban futás, gyaloglás és kerékpározás sportokhoz. A készülék szokványos sport karóra méretű, súlya mindössze 65 gramm.  Mire nem ajánlott a BB-Runner ?
  A készülék nem használható úszásra, búvárkodásra.

   

   

  Adattárolás

   


  Az adatokat a készülék memóriában tárolja. Edzést követően az órát Windows PC-hez csatlakoztatva kiolvashatók és elemezhetők. Az óra kompatibilis a SportTracker szoftverrel. A megtett útvonalak sokféle szempont szerint elemezhetők, sőt megjeleníthetők a GoogleMaps térképeken is.

   

   

  GPS funkció

   


  A készülék többféle GPS funkcióval rendelkezik, például előre beállítható útvonalpontok, a megtett utak exportálása a számítógépre, programozott utat importálása a karórára, stb.
  Mennyi ideig használható az óra egy feltöltéssel?
  A karóra teljesen feltöltött akkuja 10 órányi üzemidőt biztosít a GPS és pulzusmérő folyamatos használata esetén. Csak karóraként használva, a készülék hónapokig képes üzemelni töltés nélkül. Tölteni USB csatlakozón keresztül lehet.

   

   

  GPS rögzítés

   

  A BB-Runner a séta/futás/kerékpározás során megtett útvonalat a GPS koordináták percenként többszöri rögzítésével biztosítja. Az adatokat a karóra tárolja és exportálhatók a számítógépre elemzés és megtekintés céljából. A rögzített útvonalak megjeleníthetők a Google Maps segítségével is. Az adatok értelmezésére a SportTracks szoftvert használja. A GPS a relatív magasságot is meghatározza, így a leküzdött szintkülönbséget is megjeleníti.

   

   

  GPS navigáció

   

  16 fix helyszín menthető el, melyek között lehetséges a navigáció. A helyszíneket a karóra kijelzi és navigál az edzés során. Emellett létrehozhat vagy használhat már meglévő útvonalakat és következi őket az edzés során.

   

   

  Pulzusmonitor:

   

  Ha mellkasi jeladót viseli, a karóra folyamatosan kijelzi és automatikusan menti az aktuális pulzusát. Beállíthat egy személyre szabott pulzuszónát és a karóra jelzi, ha kilép a zónából. Emellett rendelkezésére áll 3 szabvány pulzuszóna beállítás is. A készülék valós időben számolni az átlagos, legmagasabb és legalacsonyabb pulzust. A Pulzus adatok exportálhatók a számítógépére. A mellkasi jeladót 3V CR2032 elem működteti, cserélhető. 

   

   

  Kijelző

   

  Az edzéstől függően más és más adatokat jeleníthet meg a kijelzőn, mely személyre szabottan állítható be. A pulzuskijelzés fix, de a másodlagos adatok beállíthatók. Például: a jelenlegi sebesség, időmérő, elhasznált kalória, stb. A karóra és a mellpánt vízálló, esős időben használható. Úszásra nem alkalmas.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  SCART
  Márka
  BB-RUNNER
  Típus
  FITNESZ
  Cikkszám
  gya708020