Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekBio Tönköly alvópárna 1db-os tégla párna

Bio Tönköly alvópárna 1db-os tégla párna
bruttó Ár: 5 120 Ft
Bio Tönköly alvópárna 1db-os tégla párna

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Bio Tönköly alvópárna 1db-os tégla párna

  Előnyei:
  - Gyors segítség a nyak ellazítására.
  - Pihentető alvást biztosít.
  - Tökéletesen illeszkedik a nyak, fej és test formáihoz, optimálisan támasztja meg a testet, bármilyen testhelyzetben. A magok könnyű elmozdulásának következményeként optimális fészket biztosítanak a testrészeknek, bármilyen testhelyzetben. A gerincnek természetes tartást biztosít és szinte felülmúlhatatlan kényelmet. Rendkívül jól átszellőzik, és ezért nem fülled be. Rugalmas anyaga stabil természetes támasz. Kivételes tulajdonságait sok évi használat után sem veszíti el.
  - Melegítő párnákhoz hasonlóan is használhatók, 150 fokon 5 percre melegítve. A hőt egyenletesen biztosítja, felpezsdíti a vérkeringést és ez által is segít az ellazulásban. Fagyasztva a hideget is tárolja, így kiválóan alkalmas hideg borogatás céljára is. Nem vált ki allergiát, nem telepszik meg benne az atka. Egyszerű szellőztetéssel frissíthető. Fájdalomcsökkentő, nyugtató, gyógyító hatású, magas ásványi anyag (kovasav) tartalmánál fogva. Segítik az egészséges mély alvást, egyben nyugtató hatásúak. Optimálisan megtámasztja a nyakat, fejet és az egész gerincnek stabil tartást biztosít. Fájdalomcsökkentő, nyugtató hatású, magas ásványi anyag (kovasav) tartalmánál fogva. A párna melegítőpalackhoz hasonlóan is használható : a fűtőtestre vagy 150C0-on 5 percre keringetős tűzhelybe helyezve illetve a párna fagyasztása után tárolja a hideget, így kiválóan alkalmas hideg borogatás céljára is.
  Méret : 35cm x 45cm


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  3000000082553