Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekBiopolár fényterápiás lámpa

Biopolár fényterápiás lámpa
bruttó Ár: 58 900 Ft
Biopolár fényterápiás lámpa

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Biopolár lámpa - A fényzuhany

  A Biopolár fény spektruma a látható fényt és az infravörös sugárzás egy részét tartalmazza. A Biopolár elektromágneses spektruma UV sugárzást nem tartalmaz. A Biopolár fény a kezelendő területet állandó intenzitással éri el és lehetővé teszi, hogy egy általánosan alacsonyabb energiaszintet alkalmazzunk. A fény a sejten belül láncreakciókat idéz elő, melyek nem csak a kezelt területre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre. Élettani kutatások és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a poláros fény kedvezően hat a sejttevékenységgel összefüggő biológiai folyamatok javítására, segítésére, ill. helyreállítására. Különösen jól alkalmazható ez a hatás olyan esetekben, amikor az elváltozás a test felületén jelenik meg. Ilyen patológiás képletek pl. sebek, fekélyek és egyéb sérülések, amelyek gyógyulását elősegíti a polarizált fénnyel történő besugárzás. Még kedvezőbb a besugárzás eredményessége, ha az mélyebben is ki tudja fejteni hatását. Ez a jelenség, ismert módon, a nagyobb hullámhosszúságú tartományban egyre inkább érvényre jut. Ezért célszerű az infra tartományba eső /IR/ sugárzást is felhasználni a terápiában, mivel pl. 1200 nm közelében mm - es nagyságrendű a behatolás mélysége. A Biopolár készülék olyan optikai elemekből épül fel, amelyek magas szinten biztosítják ezen hatások létrejöttét, illetve alkalmazhatóságát az alábbiak szerint. A hőmérsékleti sugárzóként alkalmazott tükrös halogén fényforrás teljes fény spektruma egy úgynevezett polarizátorra jut,ahonnan "lineárisan poláros" fény indul ki,amely ezután egy dikroitikus szűrőn keresztül lép ki a készülékből. A dikroitikus szűrő biztosítja a magasabb hatásfokot. A készülék alap sugárzási tartománya 380 - 1500 nm közé esik. Mint ilyen, színszűrők alkalmazásával színterápiára is használható. A különféle szűrőket a készülék kilépő nyílásánál lehet rögzíteni, ill. cserélni. Használatkor a kezelendő felülettől kb. 5 cm - re kell tartani a készüléket. A kezelés javasolt időtartama 5 - 10 perc.
  A Biopolár lámpa 2 fő részből áll:
  1. A dugalj-ba helyezhető, 230 / 12 V, 20 W - os transzformátor, amely kettős szigeteléssel rendelkezik, biztosítja a készülék áramellátását.
  2. A poláros sugárzást előállító egység, amelynek külső háza szokatlan alakját ergonómiai megfontolások alapján alakították ki.
  A ház hátsó részén található a működtető kapcsoló. A házban helyezkedik el a hűtő-ventilátor,valamint az úgynevezett tesztcső. Ebben helyezkedik el a 12 V, 20W GU4 tükrös halogén izzó,és az optikai szűrőegység. Az optikai egységet a szűrőtartó gyűrű foglalja magában. Ebben helyezkedik el a dikroitikus szűrő, a polarizátor, valamint egy plánparalell síküveg lap. A készülék elején található optikai egységet húzó mozdulattal lehet kivenni,íly módon alkalmas a színek váltására.
  A Biopolár lámpa a zuhanyrózsához hasonlóan rendezi a fény hullámait, sugarait.
  Ezek a rendezett fénynyalábok alkotják a polarizált fényt, melynek jótékony élettani hatásai túltesznek a természetes napsugarakén. A sugarak behatolnak a bőr felszíne alá, serkentve a keringést és az anyagcserét, beindítva az öngyógyító folyamatokat. ''Fényzuhany'' - A polarizált fény gyógyító erejével!
  Javasolt alkalmazási területek:
  -Sebgyógyítás: fekélyek, sebhelyek, krónikus sebek, égések, allergiás bőrpír kezelése
  -Fájdalomcsillapítás: reuma, ízületi bántalmak, gerinc- és izomsérülések, migrén, meghűlés
  -Kozmetikai kezelés: problémás bőr, ráncok, cellulitisz, herpesz.
  Mindemellett belső problémákat is hatékonyan kezel:
  - fejfájás, migrén
  - gyulladások: pl. fülgyulladás, fogínygyulladás
  - reumatikus fájdalmak, ízületi bántalmak
  - izomfájdalmak, húzódások
  - menstruációs görcsök, aranyér.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  06.3.2409.00
  Cikkszám
  06_3_2409_00