Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekCsíráztató tálca (Healthy Sprouter)

Healthy sprouter csíráztató
 • Healthy sprouter csíráztató
bruttó Ár: 14 998 Ft
Csíráztató tálca (Healthy Sprouter)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Healthy Sprouter Csíráztató tálca

  Csíráztató tálca búzafűhöz, magvakhoz. Ezt a speciális csíráztató tálcát kifejezetten búzafű termesztéséhez fejlesztették ki, de rengeteg más magot is csíráztathatunk a segítségével retek, lucerna, brokkoli, hagyma, mustármag, stb.) akár földdel, vagy föld nélkül.
  Kapacitás: 2 különálló tálca, összesen 4 - 4 rekesszel, így egyidejűleg akár 8 különféle mag csíráztatására is alkalmas. Egy személy részére folyamatosan biztosítani tudja a napi friss búzafüvet. Egészsége érdekében javasoljuk, hogy csak BIO CSÍRÁZTATÓ FÖLDET használjon.
  Kiszerelés : 2db 30*22-es tálca
  Búzafű termesztés
  A fekete osztott tálca ideális feltételeket biztosít a tönköly búzafű növekedéséhez. A barna fedő alatt a magok tiszták maradnak, megfelelő meleg és pára képződik, mely biztosítja a gyors növekedést.
  Tartsa a kicsírázott magokat 2 napig a barna fedőtálca alatt. Ezekben a napokban mindennap gyengéden öntözze a csírákat. 2-3 nap múlva megjelenik a fűszál. Ekkor leveheti a barna fedőt és napi öntözés mellett még pár napig növessze a füvet. 7 - 10 nap alatt éri el a megfelelő magasságot és minőséget a búzafű.
  3-4 naponta új tálcával csíráztathat, így friss búzafűvel és csírával láthatja el családját és barátait az év bármely szakában.
  A búzafű vágása / szedése
  A búzafű akkor vágható, ha már kb. 10 cm-re megnőtt a tálcától vagy földtől. Ekkor egy éles késsel vagy konyhai ollóval levágható a fűszál. A nyírást a szál aljánál kell elvégezni, ahol már sötétbe hajlik a színe.
  A búzafű legjobb kihasználása érdekében, a frissen levágott füvet azonnal préseljük ki. Tárolása megoldható nejlon tasakba téve a hűtőszekrényben tárolva.

  A termékre a vásárlástól számított 2 év szavatosság biztosított.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  NATURGOLD
  Márka
  HEALTHY SPROUTER
  Típus
  HÁZTARTÁSI GÉP
  Cikkszám
  00136