Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekEcozone, ecoball mosógolyó 150 GYLA-EZ1001

Ecozone, ecoball mosógolyó 150 GYLA-EZ1001
bruttó Ár: 5 950 Ft
Nincs raktáron
Ecozone, ecoball mosógolyó 150 GYLA-EZ1001

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Ecozone, ecoball mosógolyó 150

  A mosógolyó belsejében található ásványi- és kerámia golyók súrlódásuk révén negatív ionokat generálnak, amik - a hagyományos mosószerhez hasonlóan - csökkentik a víz felületi feszültségét, elősegítve, hogy a víz a szövetek szálainak mélyére hatoljon.
  Az eredmény: patyolat tiszta ruha !
  Két fajta golyóval van töltve, melyek fokozatosan (kb. 150 mosás alatt oldódnak fel) Ha az új mosólabdát megrázzuk, teljesen kitölti a mosólabdát az apró golyókból álló töltet! Ha a rázás során azt érezzük, hogy a belső anyag térfogata lecsökkent, lassan indokolt lesz a csere.
  A fehérekben felületaktív anyag van. Oldódásukkor lecsökkentik a víz felületi feszültségét, ezáltal a vízmolekulák jobban be tudnak hatolni az anyagba.
  A barnák kerámiagolyók, melyek ionizálják a vizet(negatív töltéssel látják el), melyek megkötik a pozitív töltésű szennyeződéseket. A két golyó együttes használatakor a víz PH értéke 11 körülire nő (a baktériumok ilyen közegben nem élik túl a mosást).
  A labda belsejében található öko golyócskák, tudományosan úgy lettek fejlesztve, hogy mélyen behatolnak a szálak közé, és a nélkül távolítják el a koszt, hogy az anyag kifakulna, vagy a kényesebb anyagot megrongálná. Nincs más dolga, csak helyezze be a mosólabdát (piszkosabb ruhák esetén mindkettőt) a mosnivaló ruhák közé és indítsa el a mosógépet. Még kemény vízben is lágyítja a ruhát, ezért öblítő nem szükséges.
  A mosólabda illatmentes. Amennyiben mégis szeretné, vagy hiányzik Önnek az illat, csepegtessen az öblítő részbe néhány csepp illóolajat (pl. levendula)!
  - Környezetbarát
  - Költséghatékony: minimum 150 mosáshoz elegendő
  - Ideális érzékeny bőrüeknek is
  - Nem tartalmaz szappant
  - Használata, tárolása egyszerű
  A szett tartalma:
  - 2 db mosólabda
  - 2 zacskó utántöltő
  - 1 db ajándék folttisztító 25 ml


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  gym318646