Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekEcozone tiszta oxigén folteltávolító, fehérítő GYLA-EZ1004

Ecozone tiszta oxigén folteltávolító, fehérítő GYLA-EZ1004
bruttó Ár: 2 590 Ft
Ecozone tiszta oxigén folteltávolító, fehérítő GYLA-EZ1004

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

  • Ecozone tiszta oxigén folteltávolító, fehérítő

    A tiszta oxigén erejével segít eltávolítani a makacs foltokat. A ruhák természetes módon (klór és egyéb optikai fehérítők nélkül) válnak még fehérebbekké!
    A tiszta oxygént, tartalmazó fehérítőt hozzáteheti az Eco mosólabdához ez által, a két termék együttes erővel tud szembe szállni a szennyeződésekkel. Miközben az Eco oxygen + formula gyengéden segít eltávolítani a foltokat és a fehér ruhákat még fehérebbekké tenni! Használhatja színes ruhákhoz is, erősen szennyezett ruha esetén javasoljuk az áztatást, mielőtt beteszi a gépbe! A fehérítő segítségével, klór és egyéb optikai fehérítők nélkül varázsolhatja tisztává a ruháit, amik így a lehető legtermészetesebb módon válnak még fehérebbekké! Javasoljuk: az alacsony hőmérsékleten történő mosást


    A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

  • Cikkszám
    GYLA-EZ1004