Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekEpilar végleges szőrtelenítő gél

Epilar szőrtelenítő
 • Epilar szőrtelenítő
 • Epilar szőrtelenítő
bruttó Ár: 42 988 Ft

Szőrtelenítő gél


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Epilar végleges szőrtelenítő gél

   

  Végleges szőrtelenítés

   


  Az Epilar System napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott végleges szőrtelenítő eljárása, mely nőkön és férfiakon, bármely testtájon, bármely bőr és hajszín esetén kockázat nélkül alkalmazható.
  Azoknak ajánlott, akik testük bizonyos területén fokozott szőrnövekedést tapasztalnak és ezt szeretnék megszüntetni. Leggyakoribb forma, amikor nőkön a szokásos nemi jellegtől eltérő testfelületeken szőrösödés jelentkezik (pl.: bajusz, szakáll, emlő, köldökcsík, has, mellkas, lábszár, comb).
  A termék használatával kapcsolatosan mellékhatásokra nem derült fény. A módszer minden korosztályban alkalmazható. Bár a terhességre ártalmas hatása nem ismert, használatát a terhesség és szoptatás tartama alatti időszakban nem javasoljuk.
  Az Epilar System két tubus gélből áll. Az 1-es jelű tubus az Inhibitor (gátló), a 2-es jelű tubus az Activator (aktiváló) hatóanyagokat tartalmazza.

   

   

  Kezelés

   

  - A kezelendő területen gyantázással, csipeszeléssel vagy más (a szőrszálat tövestől kiszakító) eljárással végezzen szőrtelenítést.
  - A területre ne kenjen olajat, kenőcsöt - ezek eldugaszolják a tüszőket és a hatóanyag nem tud a tüszők mélyére jutni.
  - Az Inhibitor gélt kenje vékonyan a szőrtelenített területre és dörzsölje be körkörös masszírozó mozdulatokkal.
  - Az Activator gélt kenje vékonyan a szőrtelenített területre és dörzsölje be körkörös masszírozó mozdulatokkal.
  - Hagyja hatni a gélt! Néhány óráig ne mossa le a területet, ne zuhanyozzon, stb.

   

   

  Hatás

   

  Az Epilar System hatásáért a tripszin nevű enzim a felelős. Az Epilar-ban levő tripszin az éppen növekedési (anagén) fázisban lévő szőrtüszőkre fejti ki hatását, lebontja a szőrnövekedésért felelős sejteket és a szőrtüsző a továbbiakban nem növeszt szőrszálat. A test különböző területein eltérő a szőrzet növekedése. Egyszerre átlagosan az összes szőrtüsző 15-20 %-a van növekedési fázisban. Egyetlen kezelés tehát csak kevés tüszőre tud hatni - a végleges szőrtelenítéshez hosszabb időszakon át kell a kezeléseket ismételni.  Mennyi idő

   


  Az Epilar kezelések eredményeként a szőrszálak száma minden kezelés után kb. 20%-kal csökken. Ezen felül megduplázódik az újranövekedési idő is. A harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény, a végleges hatáshoz 8-12 kezelésre van szükség. Átlagosan 4 hetes kezelési szüneteket javasolunk az arcon, 5-6 hetes szüneteket a test más tájékain az első 2-3 kezelés során.

   

   

  Epilar hatás

   

  Az Epilar kezelés további kedvező hatása, hogy simává és rugalmassá teszi a bőrt, csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát, megnöveli a következő szőrtelenítés szükségességének idejét.
  - Csomag tartalma: 15ml Activator gél, 15ml Inhibitor gél


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  SCART
  Márka
  EPILAR
  Típus
  TESTÁPOLÓ
  Cikkszám
  gya478962