Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekHealthy Sprouter Csíráztató tálca búzafűhőz

Healthy Sprouter Csíráztató tálca búzafűhőz
bruttó Ár: 14 990 Ft
Nincs raktáron
Csíráztató tálca Healthy Sprouter búzafűhőz

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Healthy Sprouter CSÍRÁZTATÓ TÁLCA

  Csíráztató tálca búzafűhöz, magvakhoz Ezt a speciális csíráztató tálcát kifejezetten búzafű termesztéséhez fejlesztették ki, de rengeteg más magot is csíráztathatunk a segítségével (retek, lucerna, brokkoli, hagyma, mustármag, stb.) akár földdel, vagy föld nélkül.Kapacitás: 2 különálló tálca, összesen 4-4 rekesszel, így egyidejűleg akár 8 különféle mag csíráztatására is alkalmas. Egy személy részére folyamatosan biztosítani tudja a napi friss búzafüvet. Egészsége érdekében javasoljuk, hogy csak BIO CSÍRÁZTATÓ FÖLDET használjon.Kiszerelés : 2db 30*22-es tálca
  A fekete osztott tálca ideális feltételeket biztosít a tönköly búzafű növekedéséhez. A barna fedő alatt a magok tiszták maradnak, megfelelő meleg és pára képződik, mely biztosítja a gyors növekedést. Tartsa a kicsírázott magokat 2 napig a barna fedőtálca alatt. Ezekben a napokban mindennap gyengéden öntözze a csírákat. 2-3 nap múlva megjelenik a fűszál. Ekkor leveheti a barna fedőt és napi öntözés mellett még pár napig növessze a füvet. 7-10 nap alatt éri el a megfelelő magasságot és minőséget a búzafű. 3-4 naponta új tálcával csíráztathat, így friss búzafűvel és csírával láthatja el családját és barátait az év bármely szakában. A búzafű vágása/szedése. A búzafű akkor vágható, ha már kb. 10 cm-re megnőtt a tálcától vagy földtől. Ekkor egy éles késsel vagy konyhai ollóval levágható a fűszál. A nyírást a szál aljánál kell elvégezni, ahol már sötétbe hajlik a színe. A búzafű legjobb kihasználása érdekében, a frissen levágott füvet azonnal préseljük ki. Tárolása megoldható nejlon tasakba téve a hűtőszekrényben tárolva.
  A termékre a vásárlástól számított 2 év szavatosság biztosított.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  00136