Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekHűsítő Kendő (kék)

Hűsítő Kendő (kék)
Hűsítő Kendő (kék)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Hűsítő Kendő

   

  A hűsítő kendő apró polymer kristályokat tartalmaz, amelyek felszívják és tárolják a hideg vizet, és így akár 48 óráig hidegek maradnak jég és/vagy hűtőszekrényben való hűtés nélkül. Ezek a kristályok hűtik a vért, amely áthalad a vénákon és artériákon a nyak tövénél ( vagy bárhol a testén, ahol hordja ). A kendő belsejében lévő különleges nedvszívó képességű kristályok akár 70 alkalommal szívnak fel saját súlyuknak megfelelő mennyiségű vizet, amit napokig párologtatva, hűsítő enyhülést nyújtanak. A hűsítő kendő nagyszerű módot kínál arra, hogy légkondicionált és kellemesen hűvös maradjon. Az aktuális trendbe illő, látványos viselet, a legjobb minőségű egészségre ártalmatlan, környezetbarát anyagok felhasználásával készül. Tisztításkor mossa hideg szappanos vízben, öblítse ki, és azután akassza ki száradni.

  A hűsítő kendő hatékonyan hűsít bármilyen forró környezetben, amikor olyan tevékenységet végez, mint: Sport, túrázás, biciklizés, kikapcsolódás, de akár a munka is az egészséges életvitelhez hozzátartozik. hűsítőkendő.

  Utazás, kikapcsolódás:

  • frissítő, hűsítő hatást biztosít a hosszabb utazások során, a szabadban eltöltött kikapcsolódások alkalmával.

  Horgászat, vadászat:

  • A napi erdei munka során, cserkészés közben, a lesen vagy arra várva, hogy a nagy hal ráharap.

  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  GYECOOL1
  Cikkszám
  GYECOOL1