Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekLaica Vákuum Csomagoló Tasak - 20x28

Laica Vákuum Csomagoló Tasak - 20x28
Laica Vákuum Csomagoló Tasak - 20x28

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Vákuum Csomagoló Tasak


  Laica speciális többrétegű belső texturált vákuum csomagoló zacskói kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához ajánljuk.Belső rétege antibakteriális, a texturált belső felületnek köszönhetően meggátolják az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során.A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek, bizonyos értékig a magas hőnek.Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden tasak Biszfenol A mentes, ólommentes, polietilén-mentes és ftalát-mentes.Magas minőségű, antibakteriális csomagoló zacskó a vákuumfóliázó géphez.

  Mérete: 20x28cm

  Mosogatógépben mosható


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  GYLAVT35031
  Cikkszám
  GYLAVT35031