Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekLexen Healthy Juicer Kézi Búzafűprés (zöldségprés)

Lexen Healthy Juicer Kézi Búzafűprés (zöldségprés)
 • Lexen Healthy Juicer Kézi Búzafűprés (zöldségprés)

Lexen Healthy Juicer Kézi Búzafűprés (zöldségprés)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Búzafűprés, és zöldségprés Healthy Juicer

  Kézi búzafűprés
  A világ legnépszerűbb kézi búzafűprése!
  A kiváló minőségű prés tökéletes az otthoni friss zöld gabona, és zöldséglevek készítéséhez. A HEALTHY prés kiváló minőségű anyagokból készült. Ez biztosítja a tartós és könnyű szerelhetőséget és tisztítást. Az anyagok megfelelnek az EEC90/128 Közösségi tesztnek és az amerikai FDA standardnak. Ha Ön igen kemény zöldséget, mint répa, cékla vagy nagy mennyiségű tönköly búzafüvet présel, ajánljuk a fém leszorító kampó használatát is a vákuum talp mellett . A kipréselt lé hátul, a hajtókar alatti részen fog kifolyni, amihez oda kell helyezni a lé gyűjtő poharat . Szintén szükséges még egy tányér, amelyre a gép elején, a leszorító sapkánál távozó száraz présmaradvány fog kerülni.
  A Healthy Juicer kézi búzafűprés használata: - vágja kisebb darabokra, hasábokba a zöldséget vagy kisebb csokorba a tönköly-búzafüvet. Tegye a présház felső részén található garatba azokat, majd a vákuum segítő kar homorú felével nyomja lefelé. Ha túl sok levél, búzafű vagy zöldség került volna a présgépbe és megakadna a testben, tekerje a hajtókart az óramutató járásával ellentétes irányba, míg az összeragadt részek fellazulnak . Ennek elkerülése érdekében ne töltsön túl sok, illetve túl nagy darabokat a présbe, vágja azokat kisebb darabokra. A préselés végén szintén tekerjen néhány fordulatot hátrafelé, így a még mindig a présben lévő lé is kifolyik. A HEALTHY prés dobozában talál egy kézi tekerőt is a lezáró sapka könnyebb fel és letekerése érdekében.
  Figyelem! Soha ne használja ujjait vagy kezét az étel garatba juttatásához, amíg a préstest forog.
  A termékre a vásárlástól számított 2 év szavatosság biztosított.
  Színválaszték: Fehér-zöld.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  00138