Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekLexen Healthy Juicer elektromos búzafűprés

Lexen Healthy Juicer elektromos búzafűprés
 • Lexen Healthy Juicer elektromos búzafűprés
 • Lexen Healthy Juicer elektromos búzafűprés
bruttó Ár: 69 980 Ft

Nincs raktáron
Lexen Healthy Juicer elektromos búzafűprés

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Healthy Juicer ELEKTROMOS PRÉS búzafű- zöldség- és gyümölcsprés

  Az elektromos búzafűprés egy többfunkciós konyhai robotgép!
  Színválaszték: Fehér, Fekete, Ezüst
  A teljes értékű táplálkozás elengedhetetlen eszköze a háztartásban. Mindent tud ha darálásról, préselésről van szó! Kíméletes, préselés lassú fordulatszámon: 76 fordulat/perc. Kíméletes préselés maximális lényerés.
  Búzafűlé készítés
  1.lépés
  – Vágjon le egy maroknyi tönköly búzafüvet, (a füvet kevéssel a mag fölött kell elvágni késsel vagy ollóval). Optimális tápértéke akkor van, ha a hosszúsága 17-25cm közötti. A friss búzafű növesztéséhez használja a HELTHY SPROUTER csíráztató tálcát. Egészsége érdekében javasoljuk, hogy csak vegyszermentes Bio Csíráztató földet, és Bio Búzafűmagot, illetve Friss Bio Búzafüvet préseljen ki. A bizonytalan forrásból származó termékek műtrágyával, vegyszerekkel kezeltek, és veszélyesek lehetnek .
  2.lépés
  – A föld, piszok, és por eltávolítása érdekében préselés előtt öblítse le a fűszálakat majd rázza le a maradék vízcseppeket.
  3.lépés
  – Fogjon meg egy jó ujjnyi vastagságú csokor füvet és helyezze a prés tölcsérébe.
  4.lépés
  – Nyomja meg az indító gombot és a gép automatikusan kipréseli a füvet. Több csokor fűre lesz szükség, mire megfelelő nyomás keletkezik a présházban ahhoz, hogy elkezdjen lecsorogni a búzafűlé. Használja a betoló rudat ha szükséges.
  5. lépés
  A Healthy Juicer elektromos búzafűprés az első kipréselt adagot újra helyezze a tölcsérbe, mert a kezdeti alacsony nyomás miatt ez még több nedvességet tartalmaz. Ha a préselés során a búzafű rátekeredne a hengerre, vagy megrekedne a présházban, kapcsolja ki a gépet, és nyomja meg a „ REV” gombot a dugulás feloldására, majd indítsa újra a gépet és folytassa a préselést. SOHA NE TÖMJE TELE A CSÖVET BÚZAFŰVEL, APRÁNKÉNT ADAGOLJA! Így használva rendszerint nem szükséges a betoló rudat használnia. Más, hasonló füvek présélésénél is az előzőekben leírtaknak megfelelően járjon el.
  Felhasználás: Gyümölcs és Zöldség préselés, Mogyoróvaj készítés, Tészta és nudli készítés, Bébiételek, Jeges desszertek, jégkása készítése, Hűsítő gyümölcsjoghurt készítéséhez
  Összetevők: prés, mérőedény szűrővel, tartozékok szarvacska, spagetti, széles metélt tészta készítéséhez, gyümölcspréseléshez.
  A termékre a vásárlástól számított 2 év szavatosság biztosított.

  Színválaszték: Fehér, Fekete, Ezüst
  Kérjük válasszon a színválaszték menüpontban !


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  00139