Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekMultifunkcionális Hűsítő Párna 40x40cm

Multifunkcionális Hűsítő Párna 40x40cm
bruttó Ár: 7 390 Ft
Multifunkcionális Hűsítő Párna 40x40cm

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • A hűsítő párna használatához nincs szükség bármilyen energiafogyasztásra vagy elemre.

  A hideg terápiás párnát kifejezetten alváshoz/pihenéshez fejlesztették ki, hogy megakadályozza a test túlmelegedését. Sikerült megvalósítani, hogy enyhe nyugtató érzés mellett mentesítse a testét a túlmelegedéstől, külső segítség vagy energiafogyasztás nélkül.

  A hűsítő párna használata során nem kell aggódni, hogy felébred a melegtől vagy éppen fázna, hiszen a hűsítőzselé átveszi a test melegét. Az egyedülálló formula biztosítja azt a megoldást, amely egy szenzációs hűsítő és nyugtató érzést nyújt, eltérően bármely más módszerrel.Normál körülmények között a hűsítő multifunkcionális párna hőmérséklete néhány fokkal hidegebb marad, mint a külső levegő hőmérséklete, még hűtés nélkül is. Miután ez az anyag érintkezik a bőrrel, a hőátadás azonnal elindul.Ameddig arca érintkezik a matraccal, az eloszlatja a plusz hőt a testétől, egészen addig amíg eléri a test normál hőmérsékletét.Egy párnát éveken keresztül tudja használni akár napi igénybevétel mellett is. Ez az egyik legjobb beltéri hűtési mód éjszakára, mellyel biztonságosan és környezetbarát módon tarthatjuk testünk normál hőjét.

  Többfunkciós használat:

  Hűsítő oldal a nyári melegben vagy egészségügyi felhasználásra. Meleg oldalon a hűvösebb napokra.A hűtő párna, olyan, mint egy oázis a párnák között: hűvös, nyugtató, és pihentető. Növeli a kényelmét, és nyugodt alvást biztosít. Olyan érzést nyújt, mint annak, aki a nyári hőségben alszik az árnyékban és egy enyhe szellő megfújja.Multi funkciós hűsítő párna egyedi tervezésű, egyik oldala hűti Önt, a másik oldala kellemes pamut anyagú, ami akkor is jó, ha pihenni szeretne, és gyorsabban elaludni, szerkezete különleges.

  Csomagolás:

  • PVC kézitáska

  Méret:

  • 40x40 cm

  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  GYECOOL4
  Cikkszám
  GYECOOL4