Gyógyáruház ügyfélszolgálat


Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartamAkció időtartama:2019.08.01.-08.31-ig, vagy az akciós  készlet erejéig tart.

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

06-21-201-0004

Hétfőtől-csütörtökig : 08.15-16.15h-ig

Pénteken: 8.15-15.15h-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekPaingone fájdalomcsillapító toll

Paingone toll
bruttó Ár: 10 490 Ft

Paingone Toll (akupunktúrás toll) - Pen


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • PAINGONE fájdalomcsillapító toll

  Próbálja ki a PAINGONE gyógyszermentes azonnali fájdalomcsillapító tollat mellékhatások nélkül!
  A PainGone toll új a fájdalomcsillapításban. Legnagyobb előnye, hogy egyszerű és természetes. A PainGone tollat használhatja bármilyen típusú fájdalommal. A PainGone tollban nincs hatóanyag, ezért nem lehet túladagolni, és nincs mellékhatása. A PainGone toll kicsi és könnyű, tartozékok nélkül. Elfér egy táskában vagy zsebben, ezért bárhol és bármikor alkalmazható. A PainGone toll a könnyű ruhákon keresztül is hat. A PainGone toll 100 ezer kattintásig használható. A PAINGONE egy forradalmian új gyógyszermentes megoldás a fájdalom ellen, melyet tízezrek használnak Európában. Rendszeres használattal maradéktalanul megszüntetheti panaszait bármilyen gyógyszer, pólya, tapasz vagy kenőcs igénybevétele nélkül egyszerűen csak a fájdalmas pont 30 másodpercig tartó helyi kezelésével! Segítségével olyan esetekben is sikerült eredményt elérni, melyeknél minden eddig ismert eljárás kudarcot vallott. A PAINGONE több országban klinikailag tesztelt, gyógyászati eszköz, alternatív gyógymód, melynek használata egyszerű, természetes, melyet bárhol, bármikor alkalmazhat, ha fájdalmai vannak. A nyugati országokban, már számos kórház és fájdalom-klinika használja és ajánlja betegeinek a PAINGONE-t. Dr.Charles Moore, aki a sheffieldi Northern General Hospital főorvosa, 50 olyan betegen próbálta ki a termék fájdalomcsillapító hatását, akiknek krónikus derék-, könyök, illetve térdízületi fájdalmai voltak. A PAINGONE már kétheti, rendszeres használat után szignifikánsan csökkentette az ízületi fájdalmakat, elősegítette a betegek mozgékonyságát. A PAINGONE használata alapvetően megváltoztatta életminőségüket. A PAINGONE kinézetében egy tollhoz hasonlító, rövid hatóidejű gyógyászati eszköz. Működéséhez nincs szükség tűre, elemre, elfér akár egy zsebben, így bármikor, bárhol használható. A PAINGONE fájdalomcsillapító hatását a bőrön keresztül ható idegi stimulációval érjük el (TENS), amely hatásos krónikus és akut fájdalmakban. A PAINGONE úgy csökkenti a fájdalmat, hogy az idegpályákon keresztül kis elektromos impulzusok jutnak el az agyba, amelyeknek hatására endorfinok szabadulnak fel (a test természetes reakciója a fájdalom ellen). Ez gyakran azonnali enyhülést hoz a fájdalmakra. A PAINGONE a fájdalmat a panasz helyén, hatékonyan, biztonságos és természetes módon szünteti meg!
  Hogyan használja a PAINGONE-t ?
  Fogja kézbe a PAINGONE-t és a mutatóujját helyezze a fémgyűrű köré. Érintse a toll végét a fájdalmas ponthoz és 30-40-szer klikkeljen rá a toll végén lévő gomb lenyomásával. Ez 15 cm-es sugarú körön belül enyhén érezhető, vékony ruházaton keresztül is hatékony. Igény szerint megismételheti a kezelést, akár 10-30 percenként a fájdalom intenzitásának megfelelően nem tudja túladagolni.
  A PAINGONE előnyei:
  Nem gyógyszer, mellékhatása sincs. Nem lehet túladagolni. Egymás után többször is elvégezhetjük magunkon vagy családtagjainkon a kezelést, a bőrön sem okoz elváltozást. Költségtakarékos, mert 100.000 impulzusig használható, ami 4000 kezelést jelent. Használata egyszerű, működéséhez nincs szükség tűre, elemre, elfér egy zsebben, így bármikor, bárhol használható.
  Ne használja a PAINGONE-t :
  Ha pacemakert használ. Ha epilepsziában szenved. Közvetlenül fém-implantátum (beültetett fém, csavar) felett /helyezze valahová a fájdalom közelébe). A terhesség első 16 hetében. A szemén és annak közelében. Nedves bőrön, vagy párás környezetben. Oxigén vagy gyúlékony folyadék közelében.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-10 490 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 3 db2 %10 280 Ft/db
  3 db vagy több 4 %10 070 Ft/db