Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSalin Plus só betét - Szűrőbetét

-11%
Salin plus sóbetét
bruttó Ár: 9 990 Ft
Akció: bruttó Ár: 8 890 Ft
Kezdete: 2020.06.08   A készlet erejéig!

Salin Plus só szűrőbetét


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Salin Plus só szűrőbetét

   

  Alkalmas a nagy méretű Salin Plus készülékhez !

   

  Amikor a kristályok teljesen eltűnnek akkor az utólag rendelhető betétet a használati útmutató szerint kicseréljük. Általában egy betét 4-6 hónap alatt használódik el, és a műanyag rácsról eltûnik az addig jelenlévő zúzmarás jelenséghez hasonlító képződmény, így a rács letisztul és maradnak az alap sógolyók.

   

   

  Csere folyamata:

   

   

  Húzzuk ki az adaptert a konnektorból! A Salin matrica elvágása után pattintsa le óvatosan a mûanyag talprészt! Húzza ki óvatosan a használt só-betétet a középső sínekbõl! Távolítsa el a fólia-csomagolást és helyezze be  az új betétet a helyére a sínek mentén úgy, hogy a betéten található kék nyíl a készülék eleje (a rács fele) mutasson! Pattintsuk vissza óvatosan  a gép tetejét! Felragasztjuk a kis kerek feldátumozott matricát a készülék hátoldalára. Helyezze áram alá a készüléket!

   

  A Salin készülékek a gyári kiszerelésben tartalmazzák az első só  betétet, melyet max. 5 hónapon belül cserélni kell. Amennyiben a Salin gépet időszakos kúrára használjuk csak télen, ill. csak nyáron), érdemes a gépet visszacsomagolni az eredeti csomagolásba a benne található kis silical gel-páraelnyelõ tasakkal, hogy a mikrosókristályok ne tömbösödjenek be a pihentetés során.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  SALIN
  Márka
  SALIN
  Típus
  LÉGTISZTÍTÓ
  Cikkszám
  gya552464