Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSebkezelő gél, hidrogél Master Aid 50ml

Sebkezelő gél, hidrogél Master Aid 50ml
bruttó Ár: 2 590 Ft
Sebkezelő gél, hidrogél Master Aid 50ml

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Sebkezelő gél, hidrogél Master Aid 50ml

  JELLEMZŐK
  A Master-Aid hidrogél védi a sebet és gondoskodik a gyorsabb gyógyulási folyamatról, a seb környezetének nedvesen tartásával. Egyaránt alkalmas nedves és száraz sebek kezelésére ez köszönhető a termék újszerű hidrogél-mátrixot tartalmazó tulajdonságainak, mely három dimenziós hálójában nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
  A kiváló minőségű hialuronsav molekulái képesek arra, hogy filmet képezzenek a seb felületén, így jobb a hidratálás és gyorsabb a sebgyógyulás.
  FELHASZNÁLÁS
  A hidrogél optimalizálja a nedves sebgyógyulást:
  - gyorsabb gyógyulás varképződés nélkül
  Alkalmas:
  - Horzsolás
  - Felületi sebek
  - I. fokú égések
  - Szakított és ütéses sérülések
  HATÁSOK
  Gyorsabb sebgyógyulás:
  gondoskodik a nedves sebkörnyezetről, mely a felhám gyors regenerálódásának valamint a szép, hegek nélküli sebgyógyulásnak kedvez.
  Fájdalomcsillapítás:
  A Hidrogél kellemesen hűsít és enyhítő hatást gyakorol a sebre. Ez kifejezetten horzsolások és égési sérülések esetében előnyös.
  Védelem a szennyeződések ellen:
  Inert olajak és filmképző anyagok gondoskodnak arról, hogy a Hidrogél lágyan és puhán feküdjön fel a sebre, így megbízható akadályt képez a kívülről jövő agresszióval szemben ( mint levegő, por, szmog és ingerlő anyagok ).
  Egyszerű, fájdalommentes eltávolítás:
  A Hidrogéllel kezelt sebek lefedését biztosító gézlapok nem ragadnak bele a sebbe, és fájdalommentesen eltávolíthatók illetve cserélhetők.
  FIGYELMEZTETÉSEK
  Ne használja fertőzött vagy erősen vérző sérülésre. Ha egy 10-14 napos kezelés után nem mutatkozik javulás, akkor hagyja abba a gél használatát, és forduljon orvoshoz. Azonnal függessze fel a kezelést és forduljon orvoshoz, ha allergiás tünet vagy nem normális hegesedés lépne fel.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  gym616287