Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSteba EM3 elektromos kés

Steba EM3 elektromos kés
bruttó Ár: 18 990 Ft
Steba EM3 elektromos kés

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Elektromos kés

   

  Az elektromos kés használata egyszerű és praktikus. A kések könnyedén egy gombnyomással kivehetők a készülékből és használat után akár mosogatógépben is elmoshatók.

  A könnyű használatot és kényelmet az ergonomikus kialakítása is segíti. A kettős késes rendszernek köszönhetően hatékony és pontos vágásra képes. A készüléket nem kell előre-hátra mozgatni vágás közben. Egyszerűen rá kell helyezni a vágandó felületre a készüléket és erősen tartani. Az elektromos kés elvégzi egyedül


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  STEBA-EM3
  Cikkszám
  STEBA-EM3