Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSteba LB9 párásító

Steba LB9 párásító
bruttó Ár: 22 990 Ft

Steba LB9 ultrahangos párásító,-párologtató


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Steba LB9 Ultrahangos párásító

  A német STEBA ezzel a párásító készülékkel megalkotta az alapigényeket kielégítő, de megbízható ultrahangos párásítót. A párásító kis méretének köszönhetően könnyen helyet kaphat akár a háló- vagy gyerekszobában. A párásítók elhelyezésének ideális magassága 0,5-1 méter!
  A levegő minősége, megfelelő páratartalma a kruppos, asztmás tünetek kezelésében is segít! Az ideális páratartalom 40-60% között van, amely csak nagyon ritkán ennyi a háztartásokban.
  A párásító 250-400 ml/óra párakibocsátásával maximum 40-50 m3-es helységekben használható. Az ultrahangos párásító kemény vízzel történő használata nem javasolt! A párásító 3,5 literes tartályába található kerámia szűrőbetét a víz lágyítására, a víz ásványanyag tartalmának megkötésére szolgál. A párásító fokozatmentes szabályozó gombjával állítható a párakifújás erőssége. Nem megfelelő vízmennyiség esetén a biztonsági kapcsoló lekapcsol.
  Steba LB9 tulajdonságok:
  -Minőségi alapkategóriás párásító
  -Nagy teljesítmény, kis méret
  -Fokozatmentes szabályozó
  -3,5 literes tartály
  -Nagyon halk
  -Mérete: 31,5*23*15 cm
  -Teljesítménye: 30 W
  -Súlya: 2,7 kg


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  STEBA
  Márka
  STEBA
  Cikkszám
  STEBA-LB9