Gyógyáruház ügyfélszolgálat


Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

December 23-tól leadott megrendeléseket csak január 2-től  kezdjük meg feldolozni.

Akció időtartama:

Az akciós készlet          erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

December 24-től január 2-ig ügyfélszolgálat nem elérhető!

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16.15h-ig

Pénteken: 8.15-15.15h-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekTartásjavító lumbális öv

Tartásjavító öv
bruttó Ár: 7 990 Ft
Tartásjavító öv

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Tartásjavító lumbális öv

  Tartási rendellenességek korrekciójára szolgáló tartásjavító eszköz. Elsősorban a gerinc alsó harmadának a rögzítésére, tehermentesítésére ajánlott.
  Lumbális öv Hatása:
  - ülőhelyzetben a testtartás javítása
  - deréktáji gerincoszlop megbetegedések megelőzése és kezelése
  - deréktáji gerincfájdalom csökkentése.
  Az eszköz tartási rendellenességek korrekciójára szolgál. Elsősorban a gerinc alsó harmadának a rögzítésére, tehermentesítésére ajánlott. A felegyenesedett tartás, és súlyosbító tényezőként a mozgás szegény, ülő életmód hatalmas terhet ró a gerincoszlopra. A gerinc testünk egyik legfontosabb része, mely támaszul szolgál a teljes csontvázunknak, és lehetővé teszi mozgásunkat. Amennyiben megsérül és funkciója károsodik, az fájdalmat, sokszor mozgásképtelenséget eredményez. Lordózisnak nevezzük a gerincoszlop élettani előre domborodását, ez is biztosítja a gerincoszlop rázkódás elleni védelmét, rugalmasságát. Becslések szerint a modern civilizáció társadalmának 75%-a élete során legalább egyszer panaszkodik derékfájdalomra.
  Statisztikai adatok alapján a nők és a férfiak egyformán érintettek a hátfájdalomban, mely leggyakrabban a 20. és a 45. életév között jelentkezik. Azonban egyik korosztály sem mentes tőle teljesen. Közelítőleg a gyerekek 15-25 %-a szenved gerinctájéki problémákban. Hátizomzatuk gyenge, emiatt könnyen rossz testtartás és gerincferdülés alakulhat ki. Iskolatáskájuk, hátizsákjuk nehéz, az iskolapad kényelmetlen. Túl sokat ülnek az iskolában, otthon a számítógép és a televízió előtt. Ha a különféle tartási hibákat nem kezeljük megfelelő időben és szakértelemmel, akkor felnőttkorban súlyos következményekkel számolhatunk.
  Ezek a betegségek sajnos nem gyógyíthatók, csak javíthatók, viszont megelőzhetők. Fontos a megfelelő torna, valamint nagy segítség lehet a lumbális tartásjavító eszköz! Rossz testtartás esetén, mint ahogy a nevében is benne van, ez az eszköz a helyes testtartásra készteti viselőjét. Használat a csomagoláson látható fotók alapján! FIGYELEM! Csak ülő testhelyzetben használható!


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-7 990 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 3 db2 %7 830 Ft/db
  3 db vagy több 4 %7 670 Ft/db
 • Gyártó
  WELLMED
  Márka
  WELLMED
  Típus
  TARTÁSJAVÍTÓ
  Cikkszám
  00532