Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekiHealth BP5 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (felkaros)

iHealth BP5 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (felkaros)
 • iHealth BP5 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (felkaros)
 • iHealth BP5 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (felkaros)
 • iHealth BP5 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (felkaros)
bruttó Ár: 31 900 Ft
iHealth BP5 vezeték nélküli vérnyomásmérő, bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okostelefonokhoz

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Felkaros vérnyomásmérő, vezeték nélküli bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okos telefonokhoz (iHealth BP5)

   

  Vásároljon felkaros vérnyomásmérő modult okostelefonjához, hogy bárhol bármikor mérhesse, és meg is oszthassa a vérnyomás értékeit !

  Az iHealth BP5 az első felkaros vérnyomásmérő iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. A BP5 vérnyomásmérő az iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal vezérelhető, amely a mérések után az összes adatot tárolja. A vérnyomásmérő készülék bluetooth kommunikációra képes.

  Vérnyomásmérés:
  Az iHealth BP5 automata vérnyomásmérője belső akkumulátorról üzemel, amelyet USB kábelen keresztül lehet tölteni. A mérést a tépőzáras karpántba bújtatott karral végezhetjük el. (Karátmérő: 22 cm - 42 cm)
  A vérnyomást rendszerint valamelyik karon mérjük egy felfújható mandzsetta segítségével. A vérnyomás értéket higanymilliméterben (Hgmm) szokták megadni és két számból áll.
  Az első szám a kar fő artériájában lévő nyomást mutatja, ami a szív összehúzódásakor alakul ki. Ezt nevezzük szisztolés értéknek, amely 120-129 Hgmm között optimális.
  A második szám a szívverések közötti szünetben mérhető nyomás. Ezt nevezzük diasztolés értéknek, és 80-89 Hgmm között mondható optimálisnak.
  Lényeges, hogy a mérést mindig azonos karon végezzük. Mivel vérnyomásunk egy nap rengeteg értéket vehet fel, ezért fontos, hogy lehetőleg azonos napszakban (pl. minden reggeli után) végezzük a méréseket. Vérnyomásunk éjszaka a legalacsonyabb, amikor hosszasan nyugalomban vagyunk. Azonban, ha felgyalogolunk a lépcsőn az első emeletre vérnyomásunk és a pulzusunk is azonnal emelkedni kezd, hogy az izmainkhoz elegendő oxigént szállíthassunk. Ha ezek után leülünk megpihenni vérnyomásunk ismét csökkenni kezd és alkalmazkodik az éppen aktuális szükségleteinkhez. Ezek alapján látható, hogy mennyire fontos az azonos testhelyzet, a mérések előtti nyugalmi állapot kivárása és a napszak a mérések összehasonlíthatóságához.

  Bluetooth vérnyomás mérés, adattárolás, Szinkronizálás:
  Az iHealth MyVitals program rögzíti a szisztolés és diasztolés eredményeket, a pulzust és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS és Android eszközön.
  A program lehetőséget biztosít egy iHealth Cloud fiókra is, amellyel minden mérési adatunkat egy helyen tárolhatjuk.
  A program vérnyomásmérőt, testanalizáló mérleget, személymérleget, lépésszámláló és alvás monitort tud kezelni, amelyből az összes mérési eredményt a Cloud fiókban tárolja. A Cloud fiókba iOS és Android felületről is beléphetünk. Az Android felület egyenlőre csak a vérnyomás és mérleg adatokat képes kezelni.
  Grafikonok:
  A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.
  Megosztás:
  A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
  Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás. Az egyes termékek a hozzájuk kifejlesztett adatszinkronizáló programmal (MyVitals app, SpO2 app, Gluco-Smart app) automatikusan feltöltik ide a mérési eredményeket, ha telefonunk az internetre kapcsolódik. Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy iOS vagy Android készülékkel gyűjtötték össze az adatokat.

  iHealth BP5 tulajdonságok, Műszaki adatok:
  - Méretek (hossz x szélesség x magasság) 145mm x 58mm x 30mm
  - Súly 135g
  - Mérési mód: Oscillometrikus mód, automata felfújás és mérés
  - Pánt körméret 22 - 42cm
  - Pánt nyomási tartomány 0 - 295Hgmm; pontosság ±3Hgmm
  - Pulzusszám tartomány 40-180 ütés/perc; pontosság: ±5%
  - Környezeti hőmérséklet tartomány 5 - 35 Celsius fok
  - Környezeti páratartalom tartomány kisebb, mint 90%
  - Áramellátás DC:5V 1.0A, akku: 1*3.7V Li-ion 400mAh
  - Adatkapcsolat Bluetooth
  - Kompatibilitás: iOS iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPhone4,iPhone3GS, iPodTouch5gen, iPodTouch4gen, iPadMini, iPad4, iPad3, iPad2, iOS verzió 4.3 vagy újabb
  - Kompatibilitás:

  Android Samsung Galaxy SIII/S4/Mega6.3/Nexus/NoteII/NoteIII, HTC Droid Incredible/Droid DNA/One/Desire, Motorola Droid 4/Droid Bionic/RAZR, LG Nexus4, Szoftver: Android 2.3.3 verzió vagy újabb, RAM 512MB-nál nagyobb, WIFI kapcsolat a szinkronizációhoz

  Vérnyomásmérő csomag tartalma:
  - 1db iHealth BP5 felkaros vérnyomásmérő
  - 1db zippzáras hordtáska
  - 1db mini USB töltőkábel
  - 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  iEXPERT
  Márka
  iHEALTH
  Cikkszám
  gyogym_gym129716