Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekiHealth HS3 - Mérleg - okostelefonhoz

-7%
iHealth HS3 - Mérleg - okostelefonhoz
 • iHealth HS3 - Mérleg - okostelefonhoz
 • iHealth HS3 - Mérleg - okostelefonhoz
bruttó Ár: 21 500 Ft
Akció: bruttó Ár: 19 998 Ft
Kezdete: 2020.11.25   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
iHealth HS3 - Mérleg - okostelefonhoz

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Mérleg Wifi-s, bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android telefonokhoz (iHealth HS3)

   

  Vásároljon okostelefonjához mérleg modul, melyet egy mozdulattal meg is oszthat bárkivel !

  Az iHealth HS3 egy személymérleg iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. A HS3 mérleg az Apple és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja.

  Személy mérleg mérés:
  Az iHealth HS3 mérleg 4db AAA elemről üzemel. A mérést a okos telefon mérleggel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük, majd az eredményeket bluetooth kapcsolaton keresztül szinkronizálhatjuk.
  A testsúlyunkon kívül a telefonon a testtömegindexünket is meg fogjuk kapni. Ez egy statisztikai jelzőszám, angolul body mass index (BMI), amely az egyén testmagasságát és testtömegét veti össze. Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben mért testmagasság négyzetével.A normál értéke 18-25 közé esik. Ennél alacsonyabb értéknél soványságról, 16 alatt túlzott soványságról beszélünk. A 25 érték felett pedig elhízásról beszélünk. A 40-es érték már igen súlyos elhízást jelez.

  Adattárolás, Szinkronizálás:
  Az "iHealth MyVitals" program rögzíti a súly méréseket és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS eszközön.
  A program lehetőséget biztosít egy iHealth Cloud fiókra is, amellyel minden mérési adatunkat egy helyen tárolhatjuk.
  A program vérnyomásmérőt, testanalizáló mérleget, személymérleget, lépésszámláló és alvás monitort tud kezelni, amelyből az összes mérési eredményt a Cloud fiókban tárolja. A Cloud fiókba iOS és Android felületről is beléphetünk.
  Grafikonok:
  A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagokat.
  Megosztás:
  A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
  Több felhasználó:
  A HS3 mérleg több felhasználót tud kezelni. Ezáltal az egész család tudja használni, majd szinkronizálni a saját hordozható készülékére.
  Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás. Az egyes termékek a hozzájuk kifejlesztett adatszinkronizáló programmal (MyVitals app, SpO2 app, Gluco-Smart app) automatikusan feltöltik ide a mérési eredményeket, ha telefonunk az internetre kapcsolódik. Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy iOS vagy Android készülékkel gyűjtötték össze az adatokat.

  iHealth HS3 csomag tartalma:
  - 1db iHealth HS3 személymérleg
  - 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató
  - 4db AAA elem

  HS3 mérleg tulajdonságok, Műszaki adatok:
  - Méretek (hossz x szélesség x magasság) 330 mm*330 mm*39 mm
  - Súly 2 kg (elemek nélkül)
  - Mérési mód Nyúlásmérő bélyeg
  - Környezeti hőmérséklet tartomány 5-40 °C
  - Környezeti páratartalom tartomány 20-85 %RH
  - Áramellátás 4*1,5V AAA elemek
  - Adatkapcsolat Bluetooth
  - Súly mérési tartomány 5-150 kg
  Testzsír mérési tartomány -
  - Testvíz mérési tartomány -
  - Zsigeri zsír mérési tartomány -
  - Pontosság ±5%
  - Kompatibilitás iOS iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPhone4,iPhone3GS, iPodTouch5gen, iPodTouch4gen, iPadMini, iPad4, iPad3, iPad2, iOS verzió 4.3 vagy újabb
  - Kompatibilitás Android Samsung Galaxy SIII/S4/Mega6.3/Nexus/NoteII/NoteIII, HTC Droid Incredible/Droid DNA/One/Desire, Motorola Droid 4/Droid Bionic/RAZR, LG Nexus4, Szoftver: Android 2.3.3 verzió vagy újabb, RAM 512MB-nál nagyobb, WIFI kapcsolat a szinkronizációhoz.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  gym518909