Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekCLENSATRON 300cl Kontaktlencse tisztító

CLENSATRON 300cl Kontaktlencse tisztító
 • CLENSATRON 300cl Kontaktlencse tisztító
bruttó Ár: 8 450 Ft
CLENSATRON 300cl Kontaktlencse tisztító

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • 300CL Kontaktlencse tisztító

  CLENSATRON BASIC Kontaktlencse tisztító készülék

  A Clensatron CL300 BASIC kontaktlencse tisztító a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kontaktlencse tisztítási módszert nyújtja. Használható az összes lencsetípus tisztítására, és meghosszabbítja a lencsék élettartamát a gyengéd mechanizmusnak köszönhetően. Akár egy miniatűr mosógép, átmossa a lencséket, megtisztítja a szennyeződéstől, fehérjétől és lerakódásoktól, amelyek a viselés alatt összegyűltek. A Clensatron használatával nincs többé szükség a lencsék kézzel történő, ujjas dörzsöléssel való tisztítására. A használatot követően vegye ki lencséit, és helyezze egyenesen a kosarakba. Töltse fel a tartályt a használt tisztító folyadékkal. Javasolt multifunkciós folyadék használata, és illessze fel a kosarat és a tartályt a készülékre, majd kapcsolja be. A teljes tisztítási ciklus 2 percet igényel, majd kapcsolja ki a készüléket. Hagyja a lencséket éjszakára a készülékben, vagy ahogy szemorvosa tanácsolja. Helyezze fel azokat használatkor a szokásos módon. Egyszerűen használható, és mivel éjszakára a fertőtlenítő folyadékban kell hagynia a lencséket, ezt megteheti a Clensatron készülékben hagyva is.
  A lencséket 2 percen belül a ragyogó tisztaságúra mossa!
  Kényelmes, hatékony, időtakarékos
  Nincs többé kézzel dörzsölés
  Az összes kontaktlencse tisztító folyadékkal használható
  -Meghosszabbítja a lencsék élettartamát
  -Biztonságos és alapos tisztítás
  Elemes működés (2 db AA, nem tartozék)
  -Kompakt, hordozható kivitel
  -Klinikailag tesztelt
  -Minden lencsetípushoz alkalmas
  -Kézkiváltó, könnyű használat
  -A teljes tisztítási idő 2 perc
  -Bárhol, bármikor használható
  -Segíti a javasolt tisztítási folyamat megvalósítását
  A kéz nélküli tisztítás lecsökkenti a kontaktlencse gyűrődésének és sérülésének kockázatát. A készülék klinikailag bizonyítottan hatékonyabb a kézzel történő dörzsölős módszernél. A Clensatront használók sokkal könnyebben élnek együtt a kontaktlencse használattal. Sokan esküsznek a készülékre és ragaszkodnak a készülék használatához, elképzelhetetlennek tartva a készülék nélküli tisztítást.
  A kontaktlencsét viselők a Clensatron készülékkel jóval nagyobb kedvvel tisztítják lencséiket, és kevesebb kontaktlencse cserét igényelnek. A készülék könnyebbé teszi a javasolt tisztítási folyamat teljesítését. A kontaktlencsét viselők nagy része veszélyesen könnyelmű a lencsék ápolásával. Ez a tény szintén alátámasztja a Clensatron használatának szükségességét. Garancia : 1 év


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  CLENSATRON
  Márka
  CLENSATRON
  Cikkszám
  00226