Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekUV sugárzás mérő karóra (REENA UV-100)

UV sugárzás mérő karóra (REENA UV-100)
bruttó Ár: 9 990 Ft
UV sugárzás mérő karóra (REENA UV-100)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • UV sugárzás mérő karóra REENA UV-100

  A karóra az UV sugárzást UV index formájában méri.
  Ez a modell a normál óra funkciók mellett képes 2 egyéni UV index értéknél riasztani, figyelmeztetve viselőjét a káros UV értékre. Az egyedülálló érzékelő funkcióval rendelkező, színvonalas, sportos megjelenésű órát magas fokú megbízhatóság jellemzi még szélsőséges körülmények között is.
  Technikai jellemzőinek köszönhetően az UV óra kiválóan használható szabad területen, napozáskor, fürdőzéskor vagy akár síelés közben is, illetve bárhol, ahol veszélyeztethet a túlzott UV sugárzás
  Mérési tartomány: 0 - 25 UV index
  Mérési felbontás: 0,1 UV
  index Riasztás: 2 egyéni UV indexnél
  - Kijelző háttérvilágítás
  - Napi riasztás funkció
  Az UV szenzor az óra számlapján az LCD kijelző alatt található. Irányítsa a szenzort a nap felé, javasoltan az UV sugárzás várható csúcsértékénél 11:00, 14:00 közötti időben. Fordítsa addig a számlapot, amíg a legmagasabb UV értéket fogja mutatja az óra ( a napsugaraknak merőlegesen kell érkeznie az érzékelőre a legpontosabb UV érték eléréséhez). Az óra 10 másodpercenként frissíti a mért UV értéket. A kijelző felső részén megjelenő oszlopgrafikon sáv szintén jelzi az UV értéket. Magasabb UV értéknél több oszlop jelenik meg, színsávokkal is jelölve az UV index kategóriát balról jobbra haladva. Az óra emellett rendelkezik számos egyéb órafunkcióval: idő, dátum, naptár, riasztás és időzítés.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  REENA
  Márka
  REENA
  Cikkszám
  00605