Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekWellmed mágneses autósülés W70

Wellmed mágneses autósülés W70
bruttó Ár: 82 000 Ft
Wellmed mágneses autósülés W70

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Wellmed mágnes terápiás, mágneses autós ülés, W70

  - Wellmed mágnesterápiás autós ülés kényelmes
  A Wellmed mágnesterápiás autós ülést úgy tervezték, hogy a rohanó életmódunkba is beilleszthető legyen. Nem kell rendszeresen mágnesterápia kezelésekre járnia, vagy otthon extra időt találni a kezelésre. Az autóban töltött idő ilyen módon is hasznosítható.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék automatikusan akár rövid, akár hosszú úton elvégzi a szükséges, jótékony mágnesterápiás kezelést. Minden nap folyamatosan is biztonságosan használható!
  - Wellmed mágnesterápiás autós ülés frissít.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készüléken frissítő jellegű, vérkeringést serkentő program fut, ami segíthet éberebben maradni, jobban koncentrálni vezetés közben, és segítheti a fáradtságérzet csökkenését.
  - Wellmed mágnesterápiás autós ülés ülőpárna.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék ülőpárnája az egyik oldalon kényelmes szivaccsal ellátott, a másik oldalon a legkorszerűbb gyógyászatban is felfekvés ellen használt háromdimenziós anyagot tartalmaz, ami rendkívül kényelmes, egészségügyi és ergonómiai szempontból is a legmegfelelőbb ülést biztosít.
  -Wellmed mágnesterápiás autós ülés jótékony mágneses mező.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék nem állít elő digitális, nagyfrekvenciás,szervezetidegen mágneses mezőt. A Wellmed mágnesterápiás autós ülés az emberi szervezetet a természetben érő mágneses mező változásokhoz hasonló mágneses teret állít elő.
  -Wellmed mágnesterápiás autós ülés mágneses sejtterápia az egész testen.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék, és a hozzá tartozó párna az egész test sejtterápiás kezelésére is használható, akár ráülve, vagy a derék mögé téve, vagy akár más testrész alá téve, vagy a fekvő helyzetben a testre téve.
  -Wellmed mágnesterápiás autós ülés célja a megelőzés, energetizálás.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék nem elsődlegesen betegségek közvetlen kezelésére készültek, hanem energetizáló, aktiváló, megelőző, és egészségmegőrző célra lett kifejlesztve. Testünkben levő sejtek vér, oxigén, energia ellátása javul.
  -Wellmed mágnesterápiás autós ülés idő megtakarítás, hatás maximalizálása.
  A Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék nem csak időt takarít meg Önnek azzal, hogy Önt a vezetés idejében kezeli, hanem ezzel maximalizálja is a Sejtműködés Optimalizáló hatásosságát. Az egyetlen, amit tennünk kell az elektromágneses kezeléshez a vezetés. Wellmed mágnesterápiás autós ülés: rendszeresség. Az életminőség tartós javítása, energia ellátás optimalizálása érdekében fontos, hogy hosszútávon, rendszeresen, minden nap, vezetés közben kezeljük magunkat a mágnesterápiás autós ülés készülékével.Természetesen a nem megfelelő körülmények közti kezelésnek sincsenek káros mellékhatásai, sőt a sejtek anyagcseréjét pozitívan befolyásolja az is. Azonban sokkal jobb hatásfokot érhetünk el a megfelelő körülmények biztosításával. Ha teljesen ki szeretnénk használni a Wellmed autós mágnesterápia és Sejtműködés Optimalizáló készülék nyújtotta lehetőségeket a legjobb, ha autóvezetés körülményei között napi rendszerességgel kezeljük magunkat.
  A mágnesterápiás autós ülés részei:
  -Test kezelésére alkalmas ülőpárna,
  -Kezelőegység (opcionális tápegység),
  -Hord táska.
  A mágnesterápiás készülék semmilyen beállítást, bekapcsolást, programozást nem igényel, csak csatlakoztassuk a hálózathoz.
  TULAJDONSÁGAI:
  -Nagy légáteresztés
  - tökéletes légáramlás.
  -a terjedelméhez viszonyítva meglepően könnyű a súlya.
  -nedvességet nem szív magába.
  -a termék újra hasznosítható.
  -Antiallergén és nem káros az emberi egészségre.
  -nem penészesedik és atkásodik, nem telepszenek meg benne penészgombák.
  -Jó lengéscsillapító.
  -Optimális testsúlyelosztást biztosít.
  -Ideális rugózás.
  -Ideális szellőzés.
  -Jó hőszigetelő
  Garancia: 1 év

  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  WELLMED
  Márka
  WELLMED
  Típus
  MÁGNESES
  Cikkszám
  01831