Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekRossmax PW130 hideg,-meleg csuklószorító

Rossmax PW130 hideg,-meleg csuklószorító
bruttó Ár: 18 050 Ft
Rossmax PW130 hideg,-meleg csuklószorító

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Csuklószorító hideg, melegíthető Ortézis Rossmax PW130

  A csukló fájdalmára: hűsítő, melegítő szorító.
  Rossmax 3 az 1-ben hűsítő-melegítő bandázs.
  A csuklószorító a használat során csökkentheti a fájdalmat, javíthatja a vérkeringést, és segítheti a regenerálódást a csukló környékén. A melegítő, hűsítő csuklószorító bandázs 3 fokozatú hőmérséklet szabályozóval rendelkezik.
  A csuklószorító bandázs tulajdonságai:
  Bandázs Fűtőpárna,Hűtőzselé csomag, Hőfokszabályozó, AC/DC adapter, Hálós tasak: ide lehet a fűtőpárnát, hűtőzselé csomagot behelyezni
  - 3 beállítású hőfokszabályozó fény jelzéssel: 1-es fokozatú melegítő funkció: 42C, 2-es fokozat: 45 C, 3-as fokozat: 50 C
  - Ki / Be kapcsoló gomb
  - 30 perces automatikus leállítás gomb
  Tehermentesítés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít erre képes az Ortézis, vagy bandázs. Egy-egy testrész tehermentesítésével az ortézisek segítik a gyógyulást. A szalagok, ízületek vagy csontok sérülései esetében is. Nem gyógyítható egészségkárosodások esetén az ortézisek támogatják az érintett testrészt. Az ortézisek részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, alkalmazásuk megelőzhetik a következményes károsodásokat, amelyek például a hibás tartás vagy helyzet következében alakulnak ki, és az érintett testrész kopását. Az ortézis, bandázs tehát olyan anyag, eszköz vagy készülék, mely védi, rögzíti a mozgásszervek sérült részeit.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  ROSSMAX
  Márka
  ROSSMAX
  Típus
  GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ
  Cikkszám
  01894