Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSTEBA DD1 Elektromos kukta gyorsfőző

Steba DD1
 • Steba DD1
 • Steba DD1
bruttó Ár: 42 990 Ft
Ingyenes kiszállítás 
:
Ingyenes kiszállítás
STEBA DD1 Elektromos kukta gyorsfőző

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • STEBA DD1 Elektromos kukta gyorsfőző

  Az innovatív konyha praktikus eszköze, főzőedénye az elektromos gyorsfőző, az elektromos kukta. Az elektromos gyorsfőző edényben, mint a STEBA DD1 gyorsfőző, gőzpároló készülékben az ételt a hagyományos eljáráshoz képest kb fele annyi idő alatt elkészítheti. A német STEBA gyorsfőzője párolásra is ideális, melegen tartás, ételmelegítés céljából is használható.
  Ételmelegítés mikro használata nélkül?
  - Igen, mikrosütő helyett a STEBA főzőedényben gőzben melegítheti meg ételét, így egy egészségesebb, alternatív megoldást biztosít azoknak, akik az ételkészítést, ételmelegítést a mikrohullámú sütő használata nélkül kívánják megoldani.
  Azonban a STEBA gyorsfőző edényt rizsfőzőként is használhatja, nem szükséges elektromos rizsfőzőt külön beszereznie, e gyorsfőző, pároló készülék több funkciót is magában egyesít. A STEBA gyorsfőzőben lassú főzés (slow cooking) is megvalósítható. A slow cooking ( lassú főzés ) manapság joggal népszerű, az ételek nemcsak ízletesek, zamatosak, hanem a lassú főzés által a vitaminok, ásványi anyagok jelentős része megmarad az ételben. A STEBA DD1 gőzpároló, gyorsfőző (kukta) 9 automata programfokozattal rendelkezik. A STEBA innovatív gőzpárolója a német TEST magazin két tesztjén is győztesként került ki, ezek egyike az energiatakarékossági teszt. A STEBA gőzpároló, gyorsfőző valóban energiatakarékos megoldást nyújt a háztartások számára. A gyorsfőzőben, elektromos kuktában készített étel akár 70% idő illetve energiamegtakarítást jelenthet.
  A STEBA elektromos gyorsfőzője, gőzpárolója 5-szörös védelemmel gondoskodik a nagynyomású főzőedény használatának biztonságosságáról.
  Steba DD1 Gyorsfőző elektromos kukta tulajdonságai:
  - elektromos kukta
  - gőzpárolója
  - mikrohullámú helyett használható ételmelegítő
  - rizsfőző
  - slow cooking -lassú főző
  - Teljesítmény: 900 W
  - Külső méret: 31 X 28 X 30 cm
  - Belső méret: magasság: 13 X átmérő 21,5 cm henger Súly: 5,9 kg
  Garancia: 2 év


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-42 990 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 3 db2 %42 130 Ft/db
  3 db vagy több 4 %41 270 Ft/db
 • Gyártó
  STEBA
  Márka
  STEBA
  Típus
  HÁZTARTÁSI GÉP
  Cikkszám
  03020