Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekACCU CHEK Active Vércukorszintmérő

ACCU CHEK Active Vércukorszintmérő
bruttó Ár: 4 990 Ft
ACCU-CHEK Vércukorszintmérő, vércukormérő készülék

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • ROCHE Accu Chek Active vércukorszintmérő

  Pontos és gyors eredmény egyszerűen
  Automatikus kódolás: A kód chip behelyezése biztosítja a mérés pontosságát. Nagyon könnyű, felhasználóbarát kezelhetőség. Nagy kijelző, a készülék kezeléséhez mindössze két gomb szükséges, lehetőség van a készüléken kívüli cseppentésre. Pontos és gyors eredmény: A mérés és az eredmény kijelzése legfeljebb 5 másodpercet vesz igénybe. Az eredmények laboratóriumi mérésekkel igazoltak.
  Csekély vérmennyiség észlelése: A készülék jelzi, ha túl kevés vér került a tesztcsíkra. Étkezés előtti és étkezés utáni értékek megjelőlése.
  Lejárt szavatossági idejű tesztcsík: A készülék jelzi, hogy a méréshez megbízhatatlan, régi tesztcsíkot használ a beteg és a mérés eredménye nem megbízható.
  Jellemzők: Nagy felcseppentő felület, ergonomikus és tetszetős design, mérés 5 másodperc alatt,minimális vércseppigény, 350 memória dátummal időponttal, Infravörös adatátvitel, 7, 14, 30 napos átlagszámítás
  A csomag tartalma: - 1db Accu-Chek Active készülék elemmel, - 1db Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró, - 10db Accu-Check Active tesztcsík, - 10db Accu-Check Softclix lándzsa, - Tartótok, használati útmutató
  Tápellátás: CR2032 3V gombelem
  Garancia : 6 év


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  ROCHE ACCU-CHEK
  Márka
  ACCU CHEK
  Cikkszám
  5022731