Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Ágymelegítők

Főkategória >Ágymelegítők

Ágymelegítő rendelés, vásárlás online webáruházunkból
Elektromos melegítő választékunkban a következő típusú termékek vásárolhatóak meg:

elektromos ágymelegítő, elektromos hőpárna, elektromos lábmelegítő, melegítő takaró, hátmelegítő, nyakmelegítő, testmelegítő.

Az ágymelegítő lepedő, melegítő párna használatáról tudni lehet:

Az ágymelegítőt, melegítő párnát a matracra, a lepedő alá kell fektetni. Semmiképpen nem alkalmas arra, hogy állatok használják. A szakszerűtlen használat károsíthatja az ágymelegítő takaró felületét, és a benne lévő fűtőszálak rögzítését. Ilyen károsodás után a melegítő már nem használható. Kb. 30 perces előmelegítés után a termék eléri a beállított üzemelési hőmérsékletet, és, amennyiben nem kapcsolják ki előbb, további 90 percig tartja azt.

A cél az, hogy az ágy elő legyen melegítve, de ne legyen felfűtve. A meleget kézzel nehezen lehet megítélni. Az emberi kéz meleggel szemben kevésbé érzékeny, mint az egyéb testrészek. Tároláshoz az ágymelegítőt, melegítő hőpárnát össze kell hajtani, és visszatenni a csomagolásába.

Általánosságban az ágymelegítők, melegítőpárnák használatáról, a meleg beállításáról:

Dugja be a hálózati dugót a hálózati dugaljba. Az ágymelegítő ekkor elektromosan üzemkész állapotban van. A tolókapcsolót négy fokozatban lehet beállítani:

0. fokozat - készülék kikapcsolva

1. fokozat - minimális meleg

2. fokozat - közepesen meleg

3. fokozat - maximális meleg

Éjszakai használatra az 1. fokozat beállítását ajánljuk. A lekapcsoló automatika 120 perccel a bekapcsolás után (30 perc előmelegítés + 90 perc melegítés) kikapcsolja az ágymelegítőt. Ha ismét használni szeretné az ágymelegítőt, a készüléken lévő tolókapcsolót „0“-ra kell állítania. Ezután az ágymelegítő ismét készen áll egy 120 perces használatra.

Elektromos melegítő termék ápolása:

Az ágymelegítő, hőpárna a kezelő rész eltávolítása után mosógépben mosható. Ehhez a kábelt a csatlakozóról (4) le kell húzni.

A terméket kizárólag lepedôvel lefedve szabad használni a matrac, ágybetét felületén, takaróként való alkalmazása még kikapcsolt, áramtalanított helyzetben is tilos! Figyelem! Amennyiben be kívánja fejezni az elektromos készülékek használatát, a biztonság kedvéért a fokozatkapcsoló kikapcsolt állásba való helyezésén kívül mindig húzza ki hálózati készülék hálózati kábelének dugóját is a fali aljzatból vagy a hosszabbítóból.