Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Légtisztítók,-párásítók

Főkategória >Légtisztítók,-párásítók

Légtisztító vásárlás, párásító rendelés
A légtisztítók és ion generátorok megszüntetik a kellemetlen szagokat és csökkentik a káros részecskék mértékét.

A nap nagy részét általában épületen belül, zárt térben töltjük. Fontos hogy a házon belül frissen és egészségesen tartsuk a levegőt nem csak orruk, hanem légutaink számára is!

A beltéri levegő allergiás reakciókat, megfázást és fejfájást is okozhat vagy súlyosbítja a meglévő tüneteket. A hatékony légtisztítás ezért minden eddiginél fontosabb.

A légtisztítóknak több típusa létezik, pozitív és negatív ionokat használva tisztítják meg a levegőt. Pozitív hidrogén és negatív oxigén ionokat alkalmaznak, amit a levegőben található vízből választanak ki. 

Ezen felül a levegőt különböző szűrőrendszerek használatával is tisztítják a légtisztító készülékek.

A légtisztító készülékek a szoba levegőjéből közömbösítik a szagokat és a szálló részecskéket. Eloszlatják a cigarettafüst összetevőit, a háziállatok okozta szagokat és az izzadságszagot.

A legtöbb légtisztító esetében a levegőt egyszerűen beszívják, majd a készülékben található szűrőkön átáramoltatva tisztítják meg azt. Ezzel az eljárással a beáramoltatott levegőt tisztítja meg az adott berendezés. A párásítók párásító funkcióval rendelkeznek,a készülékek érzékelőiknek köszönhetően automatikusan egy meghatározott szinten tartják a szoba páratartalmát. A szoba hőmérsékletétől függően, a légtisztító/párásító a páratartalmat mindig 55% és 65% közötti szinten igyekszik tartani. Ez a százalékos szint jelenti a legegészségesebb szintet az emberi test számára.

Gyakran az emberek nem érzik jól magukat, fejfájásra, hányingerre, kimerültségre, a koncentrációs képesség csökkenésére és különböző allergiás reakciókra panaszkodhatnak, ha a belső terek levegőminősége rossz, vagy nem megfelelő a páratartalom. Ezeken a helyeken az oxigén egyensúlya is gyakran felborul: nincs elég negatív oxigén ion. Léteznek már légtisztító - párásító kombi készülékek, melyek a légtisztítás mellett automatán beállított páratartalom szabályozást is képesek kezelni.