Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekVivamax Kineziológiai Tapasz Csomag - 12 db

Vivamax Kineziológiai Tapasz Csomag - 12 db
bruttó Ár: 35 880 Ft
Vivamax Kineziológiai Tapasz Csomag - 12 db

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Kinesio szalag csomag, mely 12db kineziológiai szalagot tartalmaz vegyes színekben.

  Az izomzatok, ízületek, ínszalagok:

  o stabilizálására,
  o tehermentesítésére
  o gyorsabb regenerálódásra használatos orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz.

   

  Megőrzi a páciens mozgásszabadságát sportolás, rehabilitáció vagy nehéz fizikai munka során. Nem korlátozza vagy akadályozza a sport, a munka vagy más mindennapi tevékenység végzése közben.

  A kineziológiai tapasz rugalmassága megegyezik a bőrével, ezért felragasztása után a bőr szövetével együtt mozogva, az ízületi folyadékot elvezeti a fájdalmas területről, megszüntetve a nyomást az idegvégződéseken, ezáltal biztosítva az érzett fájdalom csökkenését, elmúlását.

   

  Így akár az ödémás duzzanat is hamarabb lecsökkenhet, elmúlhat azaz természetes módon megszüntethető. E természetes hatásmechanizmus által az adott testrész tehermentesítésre is kerül, így biztosítva pl. a porcok lassabb kopását, vagy a gyorsabb fizikai regenerációt, jobb közérzetet.

   

  E természetes hatásmechanizmus miatt nincs szükség a kineziológiai tapasz bármilyen hatóanyaggal való átitatására.

   

  Kinezio tapasz információk:


  o A tapasz hosszanti nyújthatósága: kb 140%. Elasztikussága a bőrrel megegyező.
  o Lég- és nedvesség áteresztő
  o Ragasztó anyag: acryl. Textil: rugalmas pamut.
  o Jó tapadási tulajdonságai erős igénybevételre teszik alkalmassá
  o A tapasz vízálló, fürdés hatására nem válik le, gyorsan szárad.
  o A kineziológiai tapasz cseréjét higiéniai szempontok végett kb. 2-3 naponta javasoljuk cserélni. Így elkerülhetőek a különböző bőrproblémák kialakulásai. Azonban akár 4-5 napig is a bőrön tud maradni.
  o Tapasz felragasztása előtt tisztítsa meg a bőrfelületet, legyen száraz, zsír- és szőrmentes, a minél jobb tapadás érdekében.
  o Érzékeny, vékony bőrről (idősek, gyermekek esetében) sebbenzinnel javasoljuk az eltávolítást.

  Összehasonlítás képen, általánosságban elmondható, hogy a különböző fájdalomcsillapító tapaszok, melyek akár gyógyszerrel, akár növényi kivonattal vannak átitatva, mindössze a fájdalom érzetet blokkolják bizonyos ideig-óráig, de a ezek nem képesek a bőrrel rugalmasan együtt mozogni és így a felgyűlt ízületi folyadékot elvezetni és a fájdalom érzetet természetes és hatékony módon csillapítani.

  A fájdalomcsillapító tapaszok mellett szintén gyakori a különböző ízületvédők használata fájdalom csillapítására. Érdemes tudni, hogy pl. reumatikus fájdalmak esetén az ízületvédő az adott testrészben felgyűlt test folyadékot csak jobban nyomja, el nem vezeti, tehát a fájdalom nem szüntethető meg vele. Az ízületrögzítő termékek a különböző erős fizikai igénybevételtől kímélik meg a testrészeket, illetve stabilizáló szerepük van.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Termék cikkszáma2
  GYVKT
  Cikkszám
  GYVKT