Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekAirFree Fit levegő sterilizáló

-22%
AirFree Fit levegő sterilizáló
 • AirFree Fit levegő sterilizáló
 • AirFree Fit levegő sterilizáló
bruttó Ár: 44 900 Ft
Akció: bruttó Ár: 34 990 Ft
Kezdete: 2023.09.12   A készlet erejéig!

Airfree Fit légsterilizáló


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • AirFree Fit falra szerelhető légtisztító

  A Fit kifejezetten ajánlott gyerekszobákba, ugyanis a gyermekek játék közben sem tudják feldönteni a készüléket!

   

  Sok mikroorganizmus, mint pl. a penészgombaspórák, elpusztításuk után is veszélyesek köszönhetően az aktív biotoxinjaiknak. Éppen ezért fontos olyan légszűrő használata, mely minden káros anyagot elpusztít. Az Airfree® bizonyítottan elpusztítja az összes mikroorganizmus 99,99%-át. Nincs szűrő, nem igényel tisztítást, így a felhasználó nem kerül érintkezésbe ártalmas anyagokkal. Ez jelentős előny az allergiások, asztmások és más légúti betegségben szenvedők számára. Az Airfree által kizárólagosan használt TSS™ technológia teljes mértékben elpusztít minden szerves szennyező anyagot, minden mikroorganizmust, beleértve azok káros biotoxinjait. Az Airfree® nem bocsát ki ózont. Az Airfree® TSS™ technológia nem jár káros anyag kibocsátással, nem ionizál, nincs UV sugárzás, nincs ózon. Sőt, egy svédországi független laboratórium kimutatta, hogy az Airfree® 26%-kal csökkenti a levegő ózontartalmát. Az ózon egészségkárosító, a Környezetvédelmi Hivatal (EPA) is megerősíti, hogy jelenléte asztmát okozhat, roncsolja a tüdő szövetét.

   

  Airfree Fit ajánlás

   

  - Hatékony! Az Airfree® készülékeket valós életkörülmények között tesztelték olyan mikroorganizmusokkal, mint a gombaspórák, baktériumok, vírusok és poratka-ürülék. A szabadalmaztatott TSS™ technológia minden mikroorganizmust elpusztít anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki.

  - Gyors! A mikroorganizmus-szám csökkenés az Airfree® készülék bekapcsolását követő 15. percben megindul.

  - Csendes! Nincs semmilyen hanghatás.

  - Csökkenti az allergia és az asztma tüneteit! Az Airfree elpusztítja a poratkákat, a penészgombát, gombaspórákat, és minden más szerves anyagot, mikroorganizmust, ami allergiát, asztmát és egyéb légúti betegséget okozhat.

  - Gazdaságos! Az Airfree® TSS™ technológia teljesítménye kevesebb mint 35W, és nem tartalmaz cserélendő alkatrészeket.

  - Nincs szűrő vagy UV lámpa! Nincs cserélendő, a fenntartást drágító alkatrész, mint más légszűrőkben.

  - Egyszerű kezelni! Helyezze egyszerűen a padlóra, és csatlakoztassa az elektromos hálózatra.

  - Biztonságos! Nem kell koszos, veszélyes anyagokkal telt szűrőket cserélni. Az elektromos rendszerének biztonságát CE és TÜV igazolás tanúsítja.

  - Ózon- és ion mentes! Az Airfree® TSS™ technológia ózon- és ion mentes, nem jár káros anyag kibocsátással. Az Airfree® csökkenti a levegő ózonszintjét.

  - Tartós! Az Airfree® felépítése egyszerű és tartós. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt.

  - Kizárólagos tisztítási technológia! Az Airfree® TSS™ technológia kizárólag hőt használ a mikroorganizmusok elpusztításához. Nincs benne üvegszálas szűrő, triclosan-tartalmú papírszűrő, és semmilyen más káros vagy környezetkárosító anyagot tartalmazó tisztító eljárás. Az Airfree® az egyetlen technológia, mely egyszerre csökkenti a levegő ózonszintjét, és elpusztítja a mikroorganizmusokat.

   

  Airfree Fit adatok:

  Teljesítmény: 33W, hálózati feszültség: 220 ~ 240 V, méret: 155 x 305 x 90 mm, súly: 0,7 kg, szín: matt fehér, szobaméret: max.16m2

  Garancia: 2 év


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  AIRFREE
  Márka
  AIRFREE
  Cikkszám
  Airfree-fit