Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Berkemann papucs


Berkemann lábbeli, - papucs vásárlás


Sorrend:


prev
12
next

Sorrend:

Kínálatunkban megtalálható: Berkemann női, férfi, papucs, klumpa, cipő, talpbetét

A Berkemann célja, hogy vásárlói olyan lábbelit viseljenek, amiben még tíz óra viselés után is úgy érzik magukat, mintha a felhőkön sétálnának!

Berkemann anatómiai talpkiképzés:

A speciális sarokágy megoldás, mely egyenletes súlyelosztást biztosít, tehermentesíti a bokát és a gerincoszlopot. Az alátámasztott külső lábél, mely természetes járást ad és egyensúlyban tartja a testet. A hosszboltozati alátámasztás, mely korrigálja, illetve megakadályozza a boltozat lesüllyedését. A haránt boltozat támaszték, mely célzott nyomáselosztást biztosít a lábfej közepére, így nem alakul ki bőrkeményedés. A lábujjak mélyedésének alátámasztása, mely lendületet ad a következő lépéshez, és jó alapot biztosít a testnek azzal, hogy megfelelő osztja el a súlyt a talpon.

Berkemann kivehető talpbetét:

Minden Berkemann lábbeli anatómiai talpkiképzéssel készül. Egészséges lábra kitűnő, de kisebb haránt és hosszboltozati lesüllyedéskorrigálására is alkalmas. Egyes modelleknél fix, másoknál kivehető, cserélhető  ez az anatómiai talpbetét. A cserélhető változatba egyedi, ortopéd orvos által felírt talpbetét is használható. A  tökéletes kényelmet az biztosítja, hogy speciálisan a talpformához tervezett a talpbetét. Egyik  nagy előnye a kivehető talpbetétnek,  hogy könnyen tisztán tartható, 30 °C fokon, gyapjú mosószerrel, kézzel vagy akár gépben is mosható. Ha a talpbetét nagyon elhasználódna, külön is vásárolhat Berkemann lábbelijébe egy új párat, ami felújítja cipőjét!

Berkemann stretch modellek:

Erős deformitással rendelkező (bütyök, kalapácsujj,tyúkszem) fájós, beteg lábú emberek is hordhatják. Hiszen felveszi a láb átlagostól eltérő formáját. Extra puha, rugalmas anyagának köszönhetően kíméli a beteg, érzékeny területet a dörzsöléstől.

Berkemann mosható modellek:

Ezeknél a lábbeliknél ugyanis a bőr olyan speciális anyaggal van bevonva, ami segít megtartani annak természetes zsírosságát, így cipőink és papucsaink akár többszöri mosás után is puhák és rugalmasak maradnak. A dobozban minden pár mellett található egy kis üveg mosófolyadék, valamint egy mosózsák, ami mosás közben megvédi a cipőt. A lábbelit mosógépben csakis mosózsákban, 30 fokon, lúgmentes, gyapjú mosószerrel lehet kimosni. Mást ilyenkor ne tegyünk a gépbe! Kézi mosásnál szintén 30 fokon lehet kimosni a lábbelit, és mosás után bő vízzel ki kell öblíteni.

Fontos odafigyelni arra is, hogy a cipők jobban száradnak és tökéletesebben megtartják formájukat, ha mosás után papírral tömjük ki a lábbelit.

Berkemann fatalpú modellek:

A fatalppal készült modelljeink egyik legnagyobb előnye, hogy azáltal, hogy tornáztatják a lábat, serkentik a vérkeringést. Fapapucsaink és faklumpáink belső talprésze szinte olyan, mint egy domborzati térkép. Míg a sarokágy a láb egyensúlyát biztosítja, a lábujjak alatti alátámasztás a gördülést segíti elő minden egyes lépésnél. A kettő közti domborulat pedig nem más, mint egy haránt- és hosszboltozati emelő. A fatalpak ultrakönnyű nyárfából készülnek, és van bennük egy rezgéscsillapító réteg is, ami mérsékli az ízületekre és a gerincoszlopra nehezedő terhelést. Ráadásul a fából készült talp könnyen tisztítható, és nyáron kellemesen hűs érzetet ad viselőjének. Fatalpú papucsainkban és klumpáinkban minden lépésnél tornázik a lábfej és a vádli, erősödnek az izmok és beindul a vérkeringés. Hasonlóan ahhoz, mint ha Ön éppen edzene, pedig csupán egy egészséges, kényelmes és divatos lábbeli van a lábán.