Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

TeTelefonos ügyfélszolgálatlefonos ügyfélszolgálat: 

    06-21-201-0004

   normál díjas szám

   Hétfőtől-csütörtökig :

08.15-16 h-ig

Pénteken: 8.15-15.-ig.

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekKiromed Delta gerincnyújtó pad

Kiromed delta
 • Kiromed delta
bruttó Ár: 71 500 Ft

Gerincnyújtó pad - Kiromed Delta


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • KIROMED DELTA gerinc pad

   

  A fejlesztések miatt a KiroMED Delta padot már hason fekve is lehet használni. A nyújtást hason fekve a plusz térdtámasz teszi lehetővé.

  A KiroMED Delta az összecsukható mechanikus gerincnyújtó pad továbbfejlesztett és bevizsgált, minősített változata.

  A folyamatos szakértői és vásárlói visszajelzések nyomán számos fejlesztést eszközöltek a gerincnyújtó padon. A továbbfejlesztéseknek köszönhetően stabilabb, biztonságosabb működést értek el. A KiroMed Delta megerősített vázszerkezettel, vastagabb, kényelmesebb fekvőfelülettel, állítható fejtámlával és biztonságosabb lábbefogó szerkezettel rendelkezik.

  A hason fekve történő nyújtás kifejezetten ajánlott azoknak, akiknél porckorongsérv alakult ki, vagy kimondottan a deréktájéki szakaszon vannak állandó fájdalmai. Ajánlott lumbágóban, isiászban szenvedőknek is. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így ha a csípőkörnyéki izomzat túlságosan letapadt, akkor kimondottan ajánlott a nyújtás hason fekve.

  Az orvostechnikai minősítéssel rendelkező KiroMED Delta gerincnyújtó padra kiemelkedő,18 hónap garancia vonatkozik !

  Teherbírása maximum 136 kg, de folyamatos használatban 110 kg testsúlyig ajánljuk. 

   

  Hogyan kell használni a kiromed Delta gerincnyújtó padot ? 

   

  Első lépésként be kell állítani a gerincnyújtó pad hosszát, és igény szerint igazítani az állítható fejtámlát. Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a rögzítő öv a megfelelő szögben fixálja a padot!

  A gerincnyújtó padra fekvő páciens kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, a racsnis lábbefogó és a biztonsági retesz segítségével. Ezt követően ráfekszik a padra, majd fokozatosan billen a kívánt pozícióba. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlop teljesen laza állapotba kerül, mivel egyáltalán nem terhelődik, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás következtében a csigolyák eltávolodnak egymástól, a nyomás alatt lévő idegek felszabadulhatnak. A gravitációs gerincnyújtó pad nagyon érzékeny a súlypontváltozásra. Gyorsan reagál az enyhe súlyelosztási változásokra, ezért fontos, hogy helyesen állítsuk be a magasságot. A padon való fekvés közben tartsa maga mellett a karjait, majd lassan tegye kezét a mellkasára!

  A gerincnyújtó pad használatának megkezdése előtt kérjen személyre szabott tanácsot kezelőorvosától. 

   

  Kiromed Delta műszaki adatai: 

   

  - Testmagasság: 147 – 198 cm

  - Terhelhetőség: max. 136 kg.

  - Folyamatos használatban max. 110 kg.

  - Alapterület: 71 x 115 cm

  - Magasság:140 cm

  - Összecsukva kb. 50 cm a helyigénye.

  - Szállítási méret (csomagolva): 131 x 77,5 x 14 cm

  - Súly: 24 kg

  Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) Orvostechnikai Főosztálya a KiroMED Delta gravitációs padot orvostechnikai eszköznek minősítette.

  Egészségpénztárban elszámolható ! 

   

   

   


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !