Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekSzilikonos active talpbetét 34-47

Szilikonos active talpbetét 34-47
bruttó Ár: 3 990 Ft

Szilikonos, folyadékos active talpbetét 34-47

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Szilikonos active talpbetét 34-47

  Hosszanti boltozat (lúdtalp) és harántboltozat, lábközéptáji fájdalom, fasciagyulladás esetén, a fájdalom azonnali enyhülése a lábközép fejrészein, a lábfej elülső részei betegségeinek kezelése és az ütődés gyengítése.

  A szilokonos talpbetét kíméletes talpboltozattal rendelkezik, amely figyelembe veszi a láb anatómiáját, és a nyugalom maximális érzését nyújtja.A boltív úgy működik, mint egy természetes emelő, amely véd és kerüli a felület érintkezését a lábközéppel, ezáltal új dinamikát adva hsználója járásának.

  Nagyfokú rugalmassággal rendelkező, szilikon keverékből gyártott talpbetét. Viszkozitása biztosítja, hogy a talp terhelése járás közben, álláskor, valamint sportolás közben is kiegyenlítődjön. Ezáltal az ízületekre és a gerincre gyakorolt nyomás csökken, az izmok és a szalagok tehermentesülnek.

  Összetétel: 100 % szilikon.

  Tisztítás: Hideg és meleg vízben is mosható , szappannal.
  Méretválaszték: 34-47-ig

  jelenleg csak: 34-35,40-41,44-45,46-47 méretekben !!


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  TEVA
  Márka
  DR.HU
  Cikkszám
  gym849503