Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekiHealth BG5 - okos Vércukormérő

iHealth BG5 - okos Vércukormérő
 • iHealth BG5 - okos Vércukormérő
 • iHealth BG5 - okos Vércukormérő
bruttó Ár: 22 990 Ft

Vércukorszintmérő bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okostelefonokhoz


Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Vércukorszintmérő bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okostelefonokhoz(iHealth BG5)

   

  Vásároljon okostelefonjához vércukormérő modult, és mérje bárhol, bármikor a vércukorszintjét !

  Az iHealth BG5 egy vércukormérő iPhone, iPad és iPod touch készülékekhez. Kövesd az inzulin és vércukor trendeket saját iOS készülékeden. A BG5 vércukormérő az iOS eszközre telepített "iHealth Gluco-Smart" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja. Személyre szabott vércukormérési tervek készíthetők vele. Mérés, gyógyszeradagolás és tevékenység emlékeztetők állíthatók be az egyedi igényekhez.

  Vércukormérés okos telefonnal:
  Az iHealth BG5 vércukormérő belső akkumulátorról üzemel, amelyet egy USB kábelen keresztül lehet feltölteni. A mérést iOS eszközzel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük, és a mérési adatokat utólag is szinkronizálhatók a bluetooth kapcsolaton keresztül.

  Adattárolás, Szinkronizálás:
  Az "iHealth Gluco-Smart" program rögzíti a vércukor méréseket és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS és Android eszközön.
  Az "iHealth Gluco-Smart" program lehetőséget biztosít egy iHealth Cloud fiókra is, amellyel minden mérési adatunkat egy helyen tárolhatjuk a felhőben.
  Az "iHealth Cloud" internetes portál vérnyomásmérőt, testanalizáló mérleget, személymérleget, lépésszámláló, alvás monitort, vércukormérőt és pulzoximétert tud kezelni, és a mérőeszközökből az összes mérési eredményt a Cloud fiókban tárolja. A Cloud fiókba iOS és Android felületről is tudunk adatokat feltölteni.
  Grafikonok:
  A jól áttekinthető színes grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket.
  Megosztás:
  A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
  Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás. Az egyes termékek a hozzájuk kifejlesztett adatszinkronizáló programmal (MyVitals app, SpO2 app, Gluco-Smart app) automatikusan feltöltik ide a mérési eredményeket, ha telefonunk az internetre kapcsolódik. Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy iOS vagy Android készülékkel gyűjtötték össze az adatokat.

  Mobil vércukorszintmérő csomag tartalma:
  - 1db iHealth BG5 vércukormérő
  - 10db iHealth vércukor tesztcsík, QR kódos azonosítóval
  - 1db iHealth ujjbegyszúró
  - 10db iHealth ujjbegyszúró lándzsa
  - 1db mini USB töltőkábel
  - 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató


  Bluetooth vércukormérő tulajdonságok, Műszaki adatok:

  - Adatkapcsolat Bluetooth
  - Kompatibilitás iOS iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPhone4,iPhone3GS, iPodTouch5gen, iPodTouch4gen, iPadMini, iPad4, iPad3, iPad2, iOS verzió 4.3 vagy újabb
  - Kompatibilitás Android Samsung Galaxy S4, Note II, Note III, Mega 6.3, HTC Droid DNA, HTC One, LG Nexus 4


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Cikkszám
  iHealth-BG5-VM