Gyógyáruház ügyfélszolgálat

 

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 30.000Ft felett !!


Akció időtartam

Akció időtartama:

Az akciós készlet  erejéig  tart!

Kérjük e-mailben érdeklődjön !

Hétfőtől-péntekig :

09-15 h-ig

e-mail: (0-24h-ig)

info [kukac] gyogyaruhaz.hu


Fogyasztói jogok

Szűrés

Gyártó
Márka
Típus

Hírek

Szavazás

Ön szerint mennyi az ideális páratartalom a lakásban ?
45-60%
25-35%
70-85%

További partnerek

horvat-holiday.hu

 

Termék részletekiHealth BP7 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (csuklós)

iHealth BP7 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (csuklós)
 • iHealth BP7 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (csuklós)
 • iHealth BP7 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (csuklós)
 • iHealth BP7 - Vérnyomásmérő - okostelefonhoz (csuklós)
bruttó Ár: 34 450 Ft
iHealth BP7 - Csuklós vérnyomásmérő, vezeték nélküli kapcsolattal és (iPhone, iPad és Android okos telefonokhoz)

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el a termék leírását. Nézze meg a mennyiségi kedvezményes árainkat, és hogy milyen kiegészítőket vásárolhat még a termékhez. Néhány terméknél video bemutatót, használati utasítást, és vásárlói véleményeket is talál, érdemes vásárlás előtt ezeket a plussz információkat is elolvasni.

 • Csuklós vérnyomásmérő, bluetooth adatküldéssel, iPhone, iPad és Android okos telefonokhoz (iHealth BP7)

  Vásároljon okostelefonjához csatlakoztatható csuklós vérnyomásmérőt, mely értékeit akár meg is oszthat az orvosával !


  Az iHealth BP7 az első csuklós vérnyomásmérő iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez. Ez a vérnyomásmérő az iOS vagy Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal vezérelhető, amely a a mérések után az összes adatot tárolja. A készülék bluetooth kommunikációra képes.

  Csuklós vérnyomásmérő mérés és működés:
  Az iHealth BP7 automata csuklós vérnyomásmérő belső akkumulátorral üzemel, amelyet USB kábelen keresztül lehet tölteni. A mérést a csuklónkon kell elvégezni. Az eszközt egy tépőzáras pánttal tudjuk a csuklóra rögzíteni. (Karátmérő: 13.5 cm - 22 cm)
  A vérnyomást rendszerint valamelyik karon vagy csuklón mérjük egy felfújható mandzsetta segítségével. A vérnyomás értéket higanymilliméterben (Hgmm) szokták megadni és két számból áll.
  Az első szám a csukló fő artériájában lévő nyomást mutatja, ami a szív összehúzódásakor alakul ki. Ezt nevezzük szisztolés értéknek, amely 120-129 Hgmm között optimális.
  A második szám a szívverések közötti szünetben mérhető nyomás. Ezt nevezzük diasztolés értéknek, és 80-89 Hgmm között mondható optimálisnak.
  Lényeges, hogy a mérést mindig azonos csuklón végezzük. A csuklónkat mindig a szívünk magasságába kell elhelyezni a méréskor. A telefonon futó program ezt külön figyeli és addig el sem indítja a mérést, amíg a csuklónkat a helyes pozícióba nem emeljük.
  Mivel vérnyomásunk egy nap rengeteg értéket vehet fel, ezért fontos, hogy lehetőleg azonos napszakban (pl. minden reggeli után) végezzük a méréseket. Vérnyomásunk éjszaka a legalacsonyabb, amikor hosszasan nyugalomban vagyunk. Azonban, ha felgyalogolunk a lépcsőn az első emeletre vérnyomásunk és a pulzusunk is azonnal emelkedni kezd, hogy az izmainkhoz elegendő oxigént szállíthassunk. Ha ezek után leülünk megpihenni vérnyomásunk ismét csökkenni kezd és alkalmazkodik az éppen aktuális szükségleteinkhez. Ezek alapján látható, hogy mennyire fontos az azonos testhelyzet, a mérések előtti nyugalmi állapot kivárása és az azonos napszak a mérések összehasonlíthatóságához.

  Wifi-s vérnyomásmérő adattárolás, Szinkronizálás:
  Az "iHealth MyVitals" program rögzíti a szisztolés és diasztolés eredményeket, a pulzust és a mérési időt, akár évekre visszamenőleg is. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az iOS vagy Android eszközön.
  Az "iHealth MyVitals" program lehetőséget biztosít egy iHealth Cloud fiókra is, amellyel minden mérési adatunkat egy helyen tárolhatjuk a felhőben.
  Az "iHealth MyVitals" program vérnyomásmérőt, testanalizáló mérleget, személymérleget, lépésszámláló és alvás monitort tud kezelni, amelyből az összes mérési eredményt a Cloud fiókban tárolja. A Cloud fiókba iOS és Android felületről is tudunk adatokat feltölteni.
  Az Androidos "iHealth MyVitals" felület egyenlőre csak a vérnyomás és mérleg adatokat képes kezelni.
  Grafikonok:
  A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.
  Megosztás:
  A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
  Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás. Az egyes termékek a hozzájuk kifejlesztett adatszinkronizáló programmal (MyVitals app, SpO2 app, Gluco-Smart app) automatikusan feltöltik ide a mérési eredményeket, ha telefonunk az internetre kapcsolódik. Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy iOS vagy Android készülékkel gyűjtötték össze az adatokat.

  iHealth BP7 csomag tartalma:
  - 1db iHealth BP7 felkaros vérnyomásmérő
  - 1db műanyag tartódoboz
  - 1db mini USB töltőkábel
  - 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató

  Vérnyomásmérő tulajdonságok, Műszaki adatok:
  - Méretek (hossz x szélesség x magasság) 72mm × 74mm × 17.6mm
  - Súly 105g
  - Mérési mód Oscillometrikus mód, automata felfújás és mérés
  - Pánt körméret 13.5 - 22cm
  - Pánt nyomási tartomány 0 - 300Hgmm; pontosság ±3Hgmm
  - Pulzusszám tartomány 40-180 ütés/perc; pontosság: ±5%
  - Környezeti hőmérséklet tartomány 5 - 35 Celsius fok
  - Környezeti páratartalom tartomány kisebb, mint 90%
  - Áramellátás DC:5.0V 1.0A, akku: 1*3.7V Li-ion 400mAh
  - Adatkapcsolat Bluetooth
  - Kompatibilitás iOS iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPhone4,iPhone3GS, iPodTouch5gen, iPodTouch4gen, iPadMini, iPad4, iPad3, iPad2, iOS verzió 4.3 vagy újabb
  - Kompatibilitás Android Samsung Galaxy SIII/S4/Mega6.3/Nexus/NoteII/NoteIII, HTC Droid Incredible/Droid DNA/One/Desire, Motorola Droid 4/Droid Bionic/RAZR, LG Nexus4, Szoftver: Android 2.3.3 verzió vagy újabb, RAM 512MB-nál nagyobb, WIFI kapcsolat a szinkronizációhoz.


  A Gyógyáruház.hu webáruház oldalon megjelenő termék leírások a gyártóktól, vagy importőröktől származnak. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassák el, de nem helyettesíthetik szakember véleményét. Kérjük minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze tanácsát !

 • Gyártó
  iEXPERT
  Márka
  iHEALTH
  Cikkszám
  _iHealth-BP7S